SİYASETTE ZAMANLAMA ÇOK ÖNEMLİDİR

28.04.2018 - 06:45, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 5863+ kez okundu.
 

SİYASETTE ZAMANLAMA ÇOK ÖNEMLİDİR

Kayseri’de bir 1980 öncesi silahların konuştuğu yıllarda siyaset yapan il başkanları kimler
  Doğru zamanda doğru yerde bulunmak her zaman çok büyük bir avantajdır. Ama siyasette bu daha da çok önemlidir. Siyasette bu zamanlamayı iyi yapamazsanız, birileri rant elde eder, birileri makam ve mevkilerde gününü gün eder.  İşin çilesi çekileceği ve maddi açıdan birilerine yük yükleneceği zaman rantçılar ve makam ve mevki peşinde olanlar bir kurban bulurlar. Yani işin kaymağını kendileri yerler çilesini çekmek iyi niyetli kalbinde kötülük olmayan insanlara düşer. Bu her zaman bu şekilde olmuştur. Kayseri siyasetinde bunun örnekleri vardır. Kayseri’de bir 1980 öncesi silahların konuştuğu yıllarda siyaset yapan il başkanları kimler,  80’den sonra rahat, huzur ve rantın olduğu yıllarda kimler siyaset yapmış. Bunu biraz araştırırsak konunun önemi daha iyi anlaşıla bilir. Şimdi ne yani karışmayalım mı?  Siyasete diye bilirsiniz. Tabi ki birileri milletvekili adayı olsun, ama bu oyunları bilen onlarla mücadele edecek kişiler milletvekili vekil adayı ve vekil olmalı.                                                                                                                                                                                                             AHMET TANDOĞAN        
Kayseri’de bir 1980 öncesi silahların konuştuğu yıllarda siyaset yapan il başkanları kimler

 

Doğru zamanda doğru yerde bulunmak her zaman çok büyük bir avantajdır. Ama siyasette bu daha da çok önemlidir. Siyasette bu zamanlamayı iyi yapamazsanız, birileri rant elde eder, birileri makam ve mevkilerde gününü gün eder.  İşin çilesi çekileceği ve maddi açıdan birilerine yük yükleneceği zaman rantçılar ve makam ve mevki peşinde olanlar bir kurban bulurlar. Yani işin kaymağını kendileri yerler çilesini çekmek iyi niyetli kalbinde kötülük olmayan insanlara düşer. Bu her zaman bu şekilde olmuştur. Kayseri siyasetinde bunun örnekleri vardır. Kayseri’de bir 1980 öncesi silahların konuştuğu yıllarda siyaset yapan il başkanları kimler,  80’den sonra rahat, huzur ve rantın olduğu yıllarda kimler siyaset yapmış. Bunu biraz araştırırsak konunun önemi daha iyi anlaşıla bilir. Şimdi ne yani karışmayalım mı?  Siyasete diye bilirsiniz. Tabi ki birileri milletvekili adayı olsun, ama bu oyunları bilen onlarla mücadele edecek kişiler milletvekili vekil adayı ve vekil olmalı.                                                                        

                                                                                                                                    AHMET TANDOĞAN

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.