ERAT KABLO, IRAK'IN ERBİL ŞEHRİNDE YENİ OFİSİNİ BÜYÜK BİR GURURLA AÇTI

Ekonomi 06.08.2024 - 12:24, Güncelleme: 06.08.2024 - 16:28 16200+ kez okundu.
 

ERAT KABLO, IRAK'IN ERBİL ŞEHRİNDE YENİ OFİSİNİ BÜYÜK BİR GURURLA AÇTI

ERAT KABLO A.Ş.
ERAT KABLO, Irak'ın Erbil şehrinde yeni ofisini büyük bir gururla açtı. Bu açılış, şirketin küresel genişleme stratejisinin bir parçası olarak önem taşıyor ve bölgedeki varlığını pekiştirme yolunda atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Açılış törenine, Erbil Başkonsolosu ve Erbil Ticari Ataşesi Kerem Tuzlu da katıldı. Başkonsolos Tuzlu, ERAT'ın yenilikçi ürünlerini yerinde inceleyerek, şirket yetkililerinden üretim süreci ve teknolojik altyapı hakkında detaylı bilgi aldı. ERAT Yönetim Kurulu Başkanı: Fatih Erkan, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yeni ofisimizle birlikte, Irak'ın network altyapısına güçlü bir katkı sağlayacak ve birçok yeni projeye imza atacağız. ERAT & LINK ortaklığı, bölgedeki varlığını ve etkisini artırma yolunda önemli bir dönüm noktasıdır.” Dedi. Açılış törenine katılan sektör temsilcileri ve iş dünyasından birçok isim, ERAT'ın bölgedeki yatırımlarının önemine dikkat çekti. Yeni ofisin açılışı, Erbil'deki teknoloji ve iletişim altyapısının gelişimine katkı sağlarken, aynı zamanda ERAT'ın küresel arenada rekabet gücünü artırmasına da olanak tanıyacak.
ERAT KABLO A.Ş.

ERAT KABLO, Irak'ın Erbil şehrinde yeni ofisini büyük bir gururla açtı.

Bu açılış, şirketin küresel genişleme stratejisinin bir parçası olarak önem taşıyor ve bölgedeki varlığını pekiştirme yolunda atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Açılış törenine, Erbil Başkonsolosu ve Erbil Ticari Ataşesi Kerem Tuzlu da katıldı. Başkonsolos Tuzlu, ERAT'ın yenilikçi ürünlerini yerinde inceleyerek, şirket yetkililerinden üretim süreci ve teknolojik altyapı hakkında detaylı bilgi aldı.
ERAT Yönetim Kurulu Başkanı: Fatih Erkan, açılış töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yeni ofisimizle birlikte, Irak'ın network altyapısına güçlü bir katkı sağlayacak ve birçok yeni projeye imza atacağız. ERAT & LINK ortaklığı, bölgedeki varlığını ve etkisini artırma yolunda önemli bir dönüm noktasıdır.” Dedi.
Açılış törenine katılan sektör temsilcileri ve iş dünyasından birçok isim, ERAT'ın bölgedeki yatırımlarının önemine dikkat çekti. Yeni ofisin açılışı, Erbil'deki teknoloji ve iletişim altyapısının gelişimine katkı sağlarken, aynı zamanda ERAT'ın küresel arenada rekabet gücünü artırmasına da olanak tanıyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.