AK PARTİ HACILAR İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK ?

Siyaset 17.09.2024 - 13:04, Güncelleme: 17.09.2024 - 13:04 2246 kez okundu.
 

AK PARTİ HACILAR İLÇE BAŞKANI KİM OLACAK ?

Kongre tarihi yaklaştılça Ak Parti ilçe başkanlığı için kulislerde
Kongre tarihi yaklaştılça Ak Parti ilçe başkanlığı için kulislerde isimlerde konuşulmaya başlandı. Mevcut ilçe başkanı Ahmet Övüç'ün aday olmayacağının kesinleşmesinden sonra Kulislerde yeni ilçe başkanlığı için Belediye meclis üyeleri  Bekir Tuğrul, Yasin Mutlu 'nun adı geçerçen ilçe yönetiminden ise  Ahmet Deveci ve Tayfun Alparsla'nın isinleri dillendirilmekte.   Diğer bir kulis bilgiside adı geçen adayların haricinde taze bir kan gelecek, dışarıdan bir aday olma ihtimali yüksek deniyor.
Kongre tarihi yaklaştılça Ak Parti ilçe başkanlığı için kulislerde

Kongre tarihi yaklaştılça Ak Parti ilçe başkanlığı için kulislerde isimlerde konuşulmaya başlandı.

Mevcut ilçe başkanı Ahmet Övüç'ün aday olmayacağının kesinleşmesinden sonra Kulislerde yeni ilçe başkanlığı için Belediye meclis üyeleri  Bekir Tuğrul, Yasin Mutlu 'nun adı geçerçen ilçe yönetiminden ise  Ahmet Deveci ve Tayfun Alparsla'nın isinleri dillendirilmekte.   Diğer bir kulis bilgiside adı geçen adayların haricinde taze bir kan gelecek, dışarıdan bir aday olma ihtimali yüksek deniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.