İLÇEMİZ GENÇLERİNİN GİRİŞİMCİLİK RUHU TEKRAR CANLANDIRILMALI

Dünya 22.04.2024 - 13:04, Güncelleme: 22.04.2024 - 13:04 2892 kez okundu.
 

İLÇEMİZ GENÇLERİNİN GİRİŞİMCİLİK RUHU TEKRAR CANLANDIRILMALI

Hacılar Haber Gazetesinin bu ay Genç Girişimciler Konuğu
   HACI BOZDAĞ Hacılar Haber Gazetesinin bu ay Genç Girişimciler Konuğu üç nesildir Hacılar ’da esnaflık yapan Bozdağ Yapı’nın sahiplerinden. Hacı Bozdağ, Hacı Bey Sizleri Tanıyabilir miyiz? 27.02.1999 tarihi Hacılar Doğumluyum. Lise öğrenimimi Hacılar ÇPL Muhasebe bölümünde tamamlayıp mezun oldum. Lise hayatım bittikten sonra aile şirketimiz olan dedem Hüseyin Bozdağ tarafından kurulan Hacılarda bir süre halı imalatı yapan, daha sonra inşaat ve inşaat malzemesi alanında faaliyet gösteren Bozdağ Yapı Malzemeleri İşletmemizde iş hayatına atıldım. İşletmemizin Babam Osman ve Amcam Hüseyin Bozdağ dan sonra üçüncü nesil olarak iş hayatına devam etmekteyim. Firma olarak Hacılarda ve çevre ilçelerinde hizmet veren Yapı Market ve İnşaat sektöründe 30 yıldır hizmet vermekteyiz. Hacılarda Yaşamaktasınız İlçe Hakkındaki Düşünceleriz Nelerdir? Memleketimiz olarak çok güzel bir coğrafyaya sahip Kayseri’nin bağ havası, orman havası olarak temiz bir havaya sahiptir. Ayrıca ulaşım noktasında gerek organize sanayi, gerek Kayseri Cumhuriyet Meydanına ulaşıma yakın ilçe konumundayız. İlçemizin kışın nüfusuna bakarsak yazın bu oran 4,5 katına çıkmaktadır. Ama bence önemli olan konulardan bir tanesi olarak bu yazın çıkan nüfusun kışın da olması. Hacılar esnafına ve ilçemize önemli maddi ve manevi değerler katacağını düşünüyorum. Ama bu konuda parti gözetmeksizin Hacılar Belediyesine ve Hacılarımızın önde gelen ticaret isimlerine büyük rol düşüyor. Yüksekokul, Hastane, Okul, Kreş, Gençlere yönelik spor alanlarında yenilikler, sosyalleşmeleri için yapılacak faaliyetler Ticaret Alanları, Sanat Okulları, Sanayicilik, Çıraklık bu konularda önemli gelişmeler olabileceğini düşünüyorum. Hacılarlı Bir Genç Girişimci Olarak Geçler Hakkındaki Düşünceleriz Nelerdir? Hacılar ilçemizin gençleri, bizlerin içlerindeki girişimcilik ruhunun tekrar canlandırılması için geçmişlerini öğrenmeleri, tanımaları gerekmektedir. Bunların çok çok örnekleri vardır. Yokluk, zorluk ile mücadele edip bu zamanlara gelen atalarımızı önemli iş adamları bunlara birer örnektir. Bu kadar ulaşabilecek imkân varken bunların değerlendirilip, göz önünde bulundurulması gençliğe ve ilçemize katkı sağlayacağını düşünmekteyim. Bununla alakalı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde tüm siyasi parti adaylarımıza başarılar dileyip yapılmış olan ve devam eden yeni projelerine teşekkür eder başarılar diliyorum. Dedi.
Hacılar Haber Gazetesinin bu ay Genç Girişimciler Konuğu

 

 HACI BOZDAĞ

Hacılar Haber Gazetesinin bu ay Genç Girişimciler Konuğu üç nesildir Hacılar ’da esnaflık yapan Bozdağ Yapı’nın sahiplerinden. Hacı Bozdağ,

Hacı Bey Sizleri Tanıyabilir miyiz?

27.02.1999 tarihi Hacılar Doğumluyum. Lise öğrenimimi Hacılar ÇPL Muhasebe bölümünde tamamlayıp mezun oldum. Lise hayatım bittikten sonra aile şirketimiz olan dedem Hüseyin Bozdağ tarafından kurulan Hacılarda bir süre halı imalatı yapan, daha sonra inşaat ve inşaat malzemesi alanında faaliyet gösteren Bozdağ Yapı Malzemeleri İşletmemizde iş hayatına atıldım. İşletmemizin Babam Osman ve Amcam Hüseyin Bozdağ dan sonra üçüncü nesil olarak iş hayatına devam etmekteyim. Firma olarak Hacılarda ve çevre ilçelerinde hizmet veren Yapı Market ve İnşaat sektöründe 30 yıldır hizmet vermekteyiz.

Hacılarda Yaşamaktasınız İlçe Hakkındaki Düşünceleriz Nelerdir?

Memleketimiz olarak çok güzel bir coğrafyaya sahip Kayseri’nin bağ havası, orman havası olarak temiz bir havaya sahiptir. Ayrıca ulaşım noktasında gerek organize sanayi, gerek Kayseri Cumhuriyet Meydanına ulaşıma yakın ilçe konumundayız. İlçemizin kışın nüfusuna bakarsak yazın bu oran 4,5 katına çıkmaktadır. Ama bence önemli olan konulardan bir tanesi olarak bu yazın çıkan nüfusun kışın da olması. Hacılar esnafına ve ilçemize önemli maddi ve manevi değerler katacağını düşünüyorum. Ama bu konuda parti gözetmeksizin Hacılar Belediyesine ve Hacılarımızın önde gelen ticaret isimlerine büyük rol düşüyor. Yüksekokul, Hastane, Okul, Kreş, Gençlere yönelik spor alanlarında yenilikler, sosyalleşmeleri için yapılacak faaliyetler Ticaret Alanları, Sanat Okulları, Sanayicilik, Çıraklık bu konularda önemli gelişmeler olabileceğini düşünüyorum.

Hacılarlı Bir Genç Girişimci Olarak Geçler Hakkındaki Düşünceleriz Nelerdir?

Hacılar ilçemizin gençleri, bizlerin içlerindeki girişimcilik ruhunun tekrar canlandırılması için geçmişlerini öğrenmeleri, tanımaları gerekmektedir. Bunların çok çok örnekleri vardır. Yokluk, zorluk ile mücadele edip bu zamanlara gelen atalarımızı önemli iş adamları bunlara birer örnektir. Bu kadar ulaşabilecek imkân varken bunların değerlendirilip, göz önünde bulundurulması gençliğe ve ilçemize katkı sağlayacağını düşünmekteyim. Bununla alakalı olarak 31 Mart yerel seçimlerinde tüm siyasi parti adaylarımıza başarılar dileyip yapılmış olan ve devam eden yeni projelerine teşekkür eder başarılar diliyorum. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.