ERSİAD İŞ İNSANLARI ÖZDEMİR GRUPTA TOPLANDI

Gündem 18.05.2024 - 18:58, Güncelleme: 18.05.2024 - 18:58 5681+ kez okundu.
 

ERSİAD İŞ İNSANLARI ÖZDEMİR GRUPTA TOPLANDI

Erciyes İştişare ve İş İnsanları Grubunun bu haftaki istişare toplantısını
Erciyes İştişare ve İş İnsanları Grubunun bu haftaki istişare toplantısını  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa Elitaş Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı   Abdullah Erdem Cantürk Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu , Kayseri Ak Parti İl Başkanımız Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç,Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın,Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan,  Müsiad Başkanımız Ferhat Akmermer'in  katılımlarıyla  Özdemir Grup Yönetim kurulu başkanı Şeref ÖZDEMİR’in  ev sahipliğinde ÖZKAP firmasında  gerçekleştirildi. Ersiat Başkanı Sayın İsmail Ejder Davetimize bizleri kırmayarak teşrif edip bizleri onurlandıran Sayın Bakanlarımıza ve Başkanlarımıza grubumuz adına çok teşekkür eder İstişare toplantımıza ev sahipliği yapan Özdemir Grup yönetim kurulu başkanı Sayın Şeref Özdemir’e de çok teşekkür ederiz dedi.
Erciyes İştişare ve İş İnsanları Grubunun bu haftaki istişare toplantısını

Erciyes İştişare ve İş İnsanları Grubunun bu haftaki istişare toplantısını  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa Elitaş

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı   Abdullah Erdem Cantürk Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu , Kayseri Ak Parti İl Başkanımız Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç,Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın,Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, 
Müsiad Başkanımız Ferhat Akmermer'in  katılımlarıyla  Özdemir Grup Yönetim kurulu başkanı Şeref ÖZDEMİR’in  ev sahipliğinde ÖZKAP firmasında  gerçekleştirildi.

Ersiat Başkanı Sayın İsmail Ejder Davetimize bizleri kırmayarak teşrif edip bizleri onurlandıran Sayın Bakanlarımıza ve Başkanlarımıza grubumuz adına çok teşekkür eder İstişare toplantımıza ev sahipliği yapan Özdemir Grup yönetim kurulu başkanı Sayın Şeref Özdemir’e de çok teşekkür ederiz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.