EFE GROSS 5. ŞUBESİ İLE TALAS ANAYURT’TA AÇILDI

Turizm (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2017 - 17:22, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1770+ kez okundu.
 

EFE GROSS 5. ŞUBESİ İLE TALAS ANAYURT’TA AÇILDI

2006 yılında Kayseri Karacaoğlu mahallesinde bakkal olarak başlayan ve 2017 yılında Kayeri’de 4 şubeye ulaşan Efe Gross Toptan
2006 yılında Kayseri Karacaoğlu mahallesinde bakkal olarak başlayan ve 2017 yılında Kayeri’de 4 şubeye ulaşan Efe Gross Toptan ve perakende  market 5. Şubesini Talas Anayurt’a açtı. Efe Gross 6. Şubesini İldem Gesi Fatih Bölgesine 15 Kasım Çarşamba saat 13:00’da  7. Şubesini Belsin Keykubat Şubesini 16 Kasım Peşembe günü saat:13.00’da açarak Kayseri’de 7 Şube ile büyüyerek devam ediyor. Talas Anayurt Şubesi açılışına Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı  Mustafa Alan, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden , Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye başkanı Doğan Ekici , Talas İlçe müftüsü Esat Yapıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Efes Gross Marketleri yönetim kurulu başkanı Davut ÖZKAYA gazetemize yaptığı açıklamada Bu hafta Kayseri’de 3 şubemizi art ardına açacağız. Halkımıza Efe Gross “Kaliteli ürün uygun fiyat” politikamızı tüm Kayseri’ye ulaştırmak istiyoruz. “ dedi. 
2006 yılında Kayseri Karacaoğlu mahallesinde bakkal olarak başlayan ve 2017 yılında Kayeri’de 4 şubeye ulaşan Efe Gross Toptan

2006 yılında Kayseri Karacaoğlu mahallesinde bakkal olarak başlayan ve 2017 yılında Kayeri’de 4 şubeye ulaşan Efe Gross Toptan ve perakende  market 5. Şubesini Talas Anayurt’a açtı. Efe Gross 6. Şubesini İldem Gesi Fatih Bölgesine 15 Kasım Çarşamba saat 13:00’da  7. Şubesini Belsin Keykubat Şubesini 16 Kasım Peşembe günü saat:13.00’da açarak Kayseri’de 7 Şube ile büyüyerek devam ediyor.

Talas Anayurt Şubesi açılışına Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı  Mustafa Alan, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden , Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye başkanı Doğan Ekici , Talas İlçe müftüsü Esat Yapıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Efes Gross Marketleri yönetim kurulu başkanı Davut ÖZKAYA gazetemize yaptığı açıklamada Bu hafta Kayseri’de 3 şubemizi art ardına açacağız. Halkımıza Efe Gross “Kaliteli ürün uygun fiyat” politikamızı tüm Kayseri’ye ulaştırmak istiyoruz. “ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.