AHMET TANDOĞAN
Köşe Yazarı
AHMET TANDOĞAN
 

BOYDAK’LARI TUTUKLATAN FAALİYETLER

İlimizin ve ilçemizin en saygın firmalarından olan BOYDAK HOLDİNG yöneticileri "Terör örgütüne yardım yaptı" diyerek gözaltına alındılar."   -Ömürleri çalışmakla geçmiş binlerce kişiye istihdam sağlamış, vergisini veren onlar. - 15 bin kişiye direk olarak istihdam sağlamış dolaylı olarak bunun yarısı kadar da insan istihdam eden onlar. - Kazandıklarını her zaman paylaşmasını bilmiş, binlerce öğrenciye burs veren, binlerce insanın zor günlerinde yanında olun onlar. -Her zaman mütevazı olmuş, insanlarını hiç unutmamış, birçok firma merkezlerini büyük şehirlere taşırken illerinde ve ilçelerinde yaşamaya devam eden onlar. -Sadece Kayseri’de değil ülkenin her tarafında camiler okullar sağlık ocakları, yurtlar yaptıran onlar. -O kadar mütevazıler ki bazı art niyetli kişiler tarafından kışkırtılan işçileri onların aleyhinde birçok söz sarf ederken onların içecek suyunu ve yemeğini veren onlar. -Üreten, ihraç eden, ülkeye katma değer sağlayan kendi öz sermayeleri ile çalışan onlar. Yaşadığımız ilçe Hacılar’da onların yaptıklarını ilçeden kaldırdığımız zaman Hacıların ne hale geleceğini bir hayal bile edemiyorum. Bunlar yaptıklarının faaliyetlerinin sadece birkaçı bunun gibi yüzlerce faaliyeti sayabilirizBu şekilde rencide edilen değerli iş adamlarımıza bir bakıyoruz keşke bütün millet bunlar gibi örgütü üyesi olsa o zaman bu ülkenin hiçbir sorunu kalmaz diye düşünüyoruz.
Ekleme Tarihi: 04 Mart 2016 - Cuma
AHMET TANDOĞAN

BOYDAK’LARI TUTUKLATAN FAALİYETLER

İlimizin ve ilçemizin en saygın firmalarından olan BOYDAK HOLDİNG yöneticileri "Terör örgütüne yardım yaptı" diyerek gözaltına alındılar."

 

-Ömürleri çalışmakla geçmiş binlerce kişiye istihdam sağlamış, vergisini veren onlar.

- 15 bin kişiye direk olarak istihdam sağlamış dolaylı olarak bunun yarısı kadar da insan istihdam eden onlar.

- Kazandıklarını her zaman paylaşmasını bilmiş, binlerce öğrenciye burs veren, binlerce insanın zor günlerinde yanında olun onlar.

-Her zaman mütevazı olmuş, insanlarını hiç unutmamış, birçok firma merkezlerini büyük şehirlere taşırken illerinde ve ilçelerinde yaşamaya devam eden onlar.

-Sadece Kayseri’de değil ülkenin her tarafında camiler okullar sağlık ocakları, yurtlar yaptıran onlar.

-O kadar mütevazıler ki bazı art niyetli kişiler tarafından kışkırtılan işçileri onların aleyhinde birçok söz sarf ederken onların içecek suyunu ve yemeğini veren onlar.

-Üreten, ihraç eden, ülkeye katma değer sağlayan kendi öz sermayeleri ile çalışan onlar.

Yaşadığımız ilçe Hacılar’da onların yaptıklarını ilçeden kaldırdığımız zaman Hacıların ne hale geleceğini bir hayal bile edemiyorum. Bunlar yaptıklarının faaliyetlerinin sadece birkaçı bunun gibi yüzlerce faaliyeti sayabilirizBu şekilde rencide edilen değerli iş adamlarımıza bir bakıyoruz keşke bütün millet bunlar gibi örgütü üyesi olsa o zaman bu ülkenin hiçbir sorunu kalmaz diye düşünüyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.