HACILAR İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

Gündem 17.08.2022 - 16:14, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3674+ kez okundu.
 

HACILAR İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU

Vatandaşlarımızın; işlem sırası beklemeden, zamanında daha
Vatandaşlarımızın; işlem sırası beklemeden, zamanında daha hızlı ve kaliteli hizmet almalarını temin etmek amacıyla, İlçemiz Nüfus Müdürlüğü Randevulu çalışma sistemine göre hizmet vermeye başlamıştır. Bu kapsamda, Nüfus Müdürlüğünde işlem yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için aşağıda belirtilen iletişim kanallarını kullanarak randevu oluşturmaları gerektiği önemle duyurulur.   Alo 199 Müşteri Hizmetleri   e-Devlet Kapısı   https://randevu.nvi.gov.tr/   NVİ Mobil uygulaması
Vatandaşlarımızın; işlem sırası beklemeden, zamanında daha

Vatandaşlarımızın; işlem sırası beklemeden, zamanında daha hızlı ve kaliteli hizmet almalarını temin etmek amacıyla, İlçemiz Nüfus Müdürlüğü Randevulu çalışma sistemine göre hizmet vermeye başlamıştır.

Bu kapsamda, Nüfus Müdürlüğünde işlem yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için aşağıda belirtilen iletişim kanallarını kullanarak randevu oluşturmaları gerektiği önemle duyurulur.

 

Alo 199 Müşteri Hizmetleri

 

e-Devlet Kapısı

 

https://randevu.nvi.gov.tr/

 

NVİ Mobil uygulaması

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.