MHP İLÇE BAŞKANI BALOĞLU, “DAHA İYİ SAĞLIK HİZMETİ BEKLERKEN BU HİÇ ADİL DEĞİL”

Sağlık 17.01.2020 - 11:52, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2548+ kez okundu.
 

MHP İLÇE BAŞKANI BALOĞLU, “DAHA İYİ SAĞLIK HİZMETİ BEKLERKEN BU HİÇ ADİL DEĞİL”

Hacılarda ikamet eden 12.426 vatandaşımızda
  Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu ilçe sağlık merkezinde vatandaşın aleyhine yapılan değişiklik kararı hakkında bir açıklama yaptı.  Mustafa Baloğlu; İlçemizde bulunan tek sağlık merkezinde, mesai saatleri dışında hizmet verilen  enjeksiyon ve pansuman gibi hizmetlerin kaldırıma kararı alındığını görmekteyiz. Alınan bu kararın gerekçesi ne olursa olsun tasnif etmemiz mümkün değildir. Vergisini veren her Türk vatandaşına bu hizmetler verilmek zorundadır. Hacılarda ikamet eden 12.426 vatandaşımızda bu hizmetleri alma hakkına sahiptir. Geldiğimiz bu noktada bu gibi hizmetlerin daha da artması ve ilçede ikamet eden vatandaşların bu hizmete daha kolay ulaşması beklenirken, birde bu güne kadar yapılan hizmetlerde kısıtlamaya gidilmesinin hiçbir gerekçesi olamaz. Hacılar her ne kadar merkeze yakın olsada burada ikamet eden nüfusun büyük çoğunluğu yaşlı ve gelir seviyesi orta insanlarımızdır. Bu insanların gece gündüz bir enjeksiyon ve bir pansuman için şehir merkezine gitmeleri için zorlamanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Ben inanıyorum ki siyasi partilerden, muhtarlara, sivil toplum örgütlerinden, 12.426 vatandaşa kadar bütün Hacılar bu karara karşıdır. Bu kararı alan sayın yetkililerin en kısa zamanda eski sisteme dönülmesi yönünde bir karar alacaklarına inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak ben Hacılar halkının bu hizmetten yararlanmaya devam etmesi için her türlü girişimde bulunmaya devam edeceğim. Hacılar hizmetin en güzeline layık dedi
Hacılarda ikamet eden 12.426 vatandaşımızda

 

Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar İlçe Başkanı Mustafa Baloğlu ilçe sağlık merkezinde vatandaşın aleyhine yapılan değişiklik kararı hakkında bir açıklama yaptı.

 Mustafa Baloğlu; İlçemizde bulunan tek sağlık merkezinde, mesai saatleri dışında hizmet verilen  enjeksiyon ve pansuman gibi hizmetlerin kaldırıma kararı alındığını görmekteyiz. Alınan bu kararın gerekçesi ne olursa olsun tasnif etmemiz mümkün değildir. Vergisini veren her Türk vatandaşına bu hizmetler verilmek zorundadır. Hacılarda ikamet eden 12.426 vatandaşımızda bu hizmetleri alma hakkına sahiptir. Geldiğimiz bu noktada bu gibi hizmetlerin daha da artması ve ilçede ikamet eden vatandaşların bu hizmete daha kolay ulaşması beklenirken, birde bu güne kadar yapılan hizmetlerde kısıtlamaya gidilmesinin hiçbir gerekçesi olamaz. Hacılar her ne kadar merkeze yakın olsada burada ikamet eden nüfusun büyük çoğunluğu yaşlı ve gelir seviyesi orta insanlarımızdır. Bu insanların gece gündüz bir enjeksiyon ve bir pansuman için şehir merkezine gitmeleri için zorlamanın hiçbir haklı gerekçesi olamaz. Ben inanıyorum ki siyasi partilerden, muhtarlara, sivil toplum örgütlerinden, 12.426 vatandaşa kadar bütün Hacılar bu karara karşıdır. Bu kararı alan sayın yetkililerin en kısa zamanda eski sisteme dönülmesi yönünde bir karar alacaklarına inanıyorum. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı olarak ben Hacılar halkının bu hizmetten yararlanmaya devam etmesi için her türlü girişimde bulunmaya devam edeceğim. Hacılar hizmetin en güzeline layık dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.