HAGİAD’DAN ÖMER GÜLSOY’A DESTEK

Ekonomi 24.03.2018 - 11:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2669+ kez okundu.
 

HAGİAD’DAN ÖMER GÜLSOY’A DESTEK

Ömer Gülsoy ve Hacılar Genç Sanayici ve İş adamlarıyla bir araya geldi.
  Hacılar Genç İş Adamları derneği tarafından düzenlemen toplantıda Ticaret Odası Başkan adayı Ömer Gülsoy ve Hacılar Genç Sanayici ve İş adamlarıyla bir araya geldi.  Hacılar’da düzenlene toplantıya, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici , Ak Parti Hacılar ilçe başkanı Ahmet Övüç ,Ticaret odası meclis üyesi Hacı Çevikel,  Hagiad başkanı M. Nebi  Doğan Hagiad  yönetimi iş adamları ve sanayiciler katıldı. Nebi Doğan yaptığı konuşmada, Kayseri Ticaret odası başkanı Ömer Gülsoy’u Hacılar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirleterek, Hagiad olarak yapılacak seçimlerde kendilerine tam destek verdiklerin belirtti. Ticaret odası başkan adayı Ömer Gülsoy, toplantıda yaptığı açıklamada, bu seçimler bir oda seçimini olmaktan çıktı. Kayseri davası oldu. Malum yapından dolayı ilimiz ve iş dünyası büyük zarar gördü. Bu sadece Kayseri içerisinde de bu şekilde algılanmakla kalmadı. Kayseri dışında da insanlar ilimize değişik gözle bakmaktalar. Bizler iş dünyamızı bu haksız ithamlardan kurtarmak için,   seçimleri kazanmak zorundayız. İşte bu yüzden diyorum ki, bu sadece Gülsoy’un başkan olup olmaması ile ilgili değil. Kayseri iş dünyasının haksız ithamlardan kurtulması için bir çıkış yoludur. Gülsoy, Ticaret odası 18. 500 üyesi olan, Kayseri’nin en büyük sivil toplum örgütüdür, bizlerinde bu seçimi kazanmamız halinde iş adamlarımız ve sanayicilerimizin önünü açmak için çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz, sizlerin de desteği ile bunu başaracağız.  Gülsoy 14  Nisan 2018 Cumartesi   yapılacak olan seçimlerde başarılı olmak için ekibiz ve bizlere güvenen iş adamlarımıza birlikte çalışmalarımıza devam etmekteyiz.  Seçim sonucu sandık belirleyecek 14 nisan cumartesi  sandık başına giderek, Kayseri Ticaret orasının geleceği için oyumuzu vermeleriyiz dedi. Gülsoy Hagiad başkanı , Nebi Doğan ve yönetimine, bizleri siz değerli iş adamlarımızla bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum dedi.  
Ömer Gülsoy ve Hacılar Genç Sanayici ve İş adamlarıyla bir araya geldi.

 

Hacılar Genç İş Adamları derneği tarafından düzenlemen toplantıda Ticaret Odası Başkan adayı Ömer Gülsoy ve Hacılar Genç Sanayici ve İş adamlarıyla bir araya geldi.

 Hacılar’da düzenlene toplantıya, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici , Ak Parti Hacılar ilçe başkanı Ahmet Övüç ,Ticaret odası meclis üyesi Hacı Çevikel,  Hagiad başkanı M. Nebi  Doğan Hagiad  yönetimi iş adamları ve sanayiciler katıldı. Nebi Doğan yaptığı konuşmada, Kayseri Ticaret odası başkanı Ömer Gülsoy’u Hacılar’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirleterek, Hagiad olarak yapılacak seçimlerde kendilerine tam destek verdiklerin belirtti.

Ticaret odası başkan adayı Ömer Gülsoy, toplantıda yaptığı açıklamada, bu seçimler bir oda seçimini olmaktan çıktı. Kayseri davası oldu. Malum yapından dolayı ilimiz ve iş dünyası büyük zarar gördü. Bu sadece Kayseri içerisinde de bu şekilde algılanmakla kalmadı. Kayseri dışında da insanlar ilimize değişik gözle bakmaktalar. Bizler iş dünyamızı bu haksız ithamlardan kurtarmak için,   seçimleri kazanmak zorundayız. İşte bu yüzden diyorum ki, bu sadece Gülsoy’un başkan olup olmaması ile ilgili değil. Kayseri iş dünyasının haksız ithamlardan kurtulması için bir çıkış yoludur. Gülsoy, Ticaret odası 18. 500 üyesi olan, Kayseri’nin en büyük sivil toplum örgütüdür, bizlerinde bu seçimi kazanmamız halinde iş adamlarımız ve sanayicilerimizin önünü açmak için çok çalışmamız gerektiğinin bilincindeyiz, sizlerin de desteği ile bunu başaracağız.

 Gülsoy 14  Nisan 2018 Cumartesi   yapılacak olan seçimlerde başarılı olmak için ekibiz ve bizlere güvenen iş adamlarımıza birlikte çalışmalarımıza devam etmekteyiz.  Seçim sonucu sandık belirleyecek 14 nisan cumartesi  sandık başına giderek, Kayseri Ticaret orasının geleceği için oyumuzu vermeleriyiz dedi. Gülsoy Hagiad başkanı , Nebi Doğan ve yönetimine, bizleri siz değerli iş adamlarımızla bir araya getirdikleri için teşekkür ediyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.