İYİ PARTİ HACILAR İLÇE TEŞKİLATI BİRİNCİ OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

15.02.2018 - 15:38, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2943+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ HACILAR İLÇE TEŞKİLATI BİRİNCİ OLAĞAN KONGRESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İyi parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ve
Hacılar iyi parti, ilçe başkanlığında gerçekleştirilen kongreye İyi parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ve parti üyeleri katıldı İyi parti Hacılar kurucu ilçe başkanı ve başkan adayı Alper Ceyhan, yaptığı açıklamada kısa bir sürede ilçede teşkilatımızı kurarak ilçe binamızı faaliyete geçirdik . Gerçekleştirdiğimiz 1 olağan kongre ile ilçede çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz dedi. Daha sonra yapılan seçimlerde İyi parti Hacılar yönetimini belirledi. ilçe yönetiminde şu isimler yer aldı. Asil Üyeler Alper Ceyhan (Başkan Adayı) Tansel Tuğrul Ahmet Oğuz Şenozan Emre Boydak Hacı Ali Tandoğan Muammer Baktır Ömer Boydak Mustafa Çepken Ali Rıza Ceyhan Derya Baktır Lütfü Karazehir Rabia Açıkyürek Dilek Gökdemir Ahmet Aydın Osman Orhun Ceyhan Gökhan Dur Selda Eker Mustafa Bahadır Ceyhan Yedek Üyeler Şükriye Baktır Leyla Yücel Çiğdem Baktır Ali Can Aydın Kübra Alsoy Zafer Engin Herdem Nazmi Boya Hasan Hüsyin Herdem Yüksel Baktır Hayri Durmuşçelebi
İyi parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ve

Hacılar iyi parti, ilçe başkanlığında gerçekleştirilen kongreye İyi parti Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu ve parti üyeleri katıldı İyi parti Hacılar kurucu ilçe başkanı ve başkan adayı Alper Ceyhan, yaptığı açıklamada kısa bir sürede ilçede teşkilatımızı kurarak ilçe binamızı faaliyete geçirdik . Gerçekleştirdiğimiz 1 olağan kongre ile ilçede çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz dedi. Daha sonra yapılan seçimlerde İyi parti Hacılar yönetimini belirledi. ilçe yönetiminde şu isimler yer aldı.

Asil Üyeler

Alper Ceyhan (Başkan Adayı)

Tansel Tuğrul

Ahmet Oğuz Şenozan

Emre Boydak

Hacı Ali Tandoğan

Muammer Baktır

Ömer Boydak

Mustafa Çepken

Ali Rıza Ceyhan

Derya Baktır

Lütfü Karazehir

Rabia Açıkyürek

Dilek Gökdemir

Ahmet Aydın

Osman Orhun Ceyhan

Gökhan Dur

Selda Eker

Mustafa Bahadır Ceyhan

Yedek Üyeler

Şükriye Baktır

Leyla Yücel

Çiğdem Baktır

Ali Can Aydın

Kübra Alsoy

Zafer Engin Herdem

Nazmi Boya

Hasan Hüsyin Herdem

Yüksel Baktır

Hayri Durmuşçelebi


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.