ÖVÜÇ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü MİNNETLE ANIYORUZ

Gündem 09.11.2017 - 15:02, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1287+ kez okundu.
 

ÖVÜÇ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü MİNNETLE ANIYORUZ

10 Kasım, milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki
 ÖVÜÇ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü MİNNETLE ANIYORUZ Cumhuriyetimizin kurucusu, istiklal mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde millet olarak minnet ve şükranla anıyoruz. 10 Kasım, milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. 10 Kasımların Atatürk'ün hayatını, mücadelesini, milletimize kazandırdıkları ve kazandırmak istediklerini doğru anlama bakımından önemi büyüktür. Bugün Türkiye, Büyük Önder Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlemesini kararlılıkla sürdürmekte, Milletimiz yarınların daha da güçlü Türkiye'sini birlik ve beraberlik içerisinde inşa etmektedir. Uluslararası alanda ağırlığı sürekli artan Türkiye, şer ittifaklarının tüm saldırılarına rağmen önemli bir bölgesel güç olarak dünyaya damgasını vurmaktadır. Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, ülkemizin yolunun açık olduğunun en somut göstergesidir. Milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için, yorulmaksızın gayret etmek, çalışmak ve üretmekle sorumlu olduğumuzun bilinci ile bize emanet edilen Cumhuriyetimizi daha güçlü kılmak ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 79. yılında bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, saygılar sunuyorum. Ahmet ÖVÜÇ Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan  
10 Kasım, milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki

 ÖVÜÇ GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü MİNNETLE ANIYORUZ

Cumhuriyetimizin kurucusu, istiklal mücadelesinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde millet olarak minnet ve şükranla anıyoruz.

10 Kasım, milletimiz için Atatürk'ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda O'nun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığı gösterme günüdür. 10 Kasımların Atatürk'ün hayatını, mücadelesini, milletimize kazandırdıkları ve kazandırmak istediklerini doğru anlama bakımından önemi büyüktür.

Bugün Türkiye, Büyük Önder Atatürk'ün gösterdiği hedefler doğrultusunda ilerlemesini kararlılıkla sürdürmekte, Milletimiz yarınların daha da güçlü Türkiye'sini birlik ve beraberlik içerisinde inşa etmektedir. Uluslararası alanda ağırlığı sürekli artan Türkiye, şer ittifaklarının tüm saldırılarına rağmen önemli bir bölgesel güç olarak dünyaya damgasını vurmaktadır. Milletçe birlik ve beraberlik içinde elde ettiğimiz başarılar, ülkemizin yolunun açık olduğunun en somut göstergesidir. Milletimizin çağdaş dünyada saygın bir yer edinebilmesi için, yorulmaksızın gayret etmek, çalışmak ve üretmekle sorumlu olduğumuzun bilinci ile bize emanet edilen Cumhuriyetimizi daha güçlü kılmak ve Türkiye’yi daha ileri seviyelere ulaştırmak hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 79. yılında bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, saygılar sunuyorum.

Ahmet ÖVÜÇ

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar

Odaları Birliği Başkan

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.