950 KONUTLUK PROJENİN İMZA TÖRENİ TOKİ’DE YAPILDI.

Yaşam 27.02.2016 - 20:39, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3530+ kez okundu.
 

950 KONUTLUK PROJENİN İMZA TÖRENİ TOKİ’DE YAPILDI.

Ahmet Övüç, projenin TOKİ iş birliği ile gerçekleşeceğini belirterek, ”Kayseri Esnaf
  Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin TOKİ işbirliği ile yaptıracağı 950 konutluk projenin imza töreni TOKİ’de yapıldı. TOKİ’de düzenlenen imza töreninde proje ile ilgili konuşan Kayseri Esnaf ve Sanatkatlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, projenin TOKİ iş birliği ile gerçekleşeceğini belirterek, ”Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ile TOKİ arasında 950 konutluk bir protokol imzalıyoruz. Dünyada mekan ahrette iman, esnaflarımızın dünyalarına birer tane mekan yapmak için buradayız. Yapılacak olan konutların Kayseri esnaf ve sanatkarına hayırlı olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı. Yapılacak konut tiplerinin her bütçeye uygun olacağını belirteren Başkan Övüç şunları söyledi, ” 75, 85, 110, 124 ve 171 m2 olarak her bütçeye uygun 5 tip konut yapacağız. 950 adet konutumuz var yarından itibaren müracaatları almaya başlayacağız. Müracaatlarımızı topladıktan sonra başkanımız ihaleye çıkacaklar ve yaklaşık 2 yıl gibi bir sürede de bitirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” TOKİ işbirliği ile gerçekleştirilecek projenin 950 konut ile sınırlı kalmayacağını belirten TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ise, “Esnaf ve sanatkârlarımızla önerdikleri arsa üzerinde yapmış olduğumuz çalışmada 950 konut planladık taleplerimiz zaten hazır çok kısa bir süre sonrada prosedürleri hazırlayıp ihale aşamasına getireceğiz. Yaklaşık 2 yıl içerisinde de konut sahiplerine evlerini teslim edip oturmalarını sağlayacağız. Bundan sonra da bu 950 konut ile sınırlı kalmayarak esnaf ve sanatkarımız ne talep getirirse hangi arsayı getirirse toplu konut idaremiz hazır" dedi. Yapılan konuşmaların ardından KESOB Başkanı Ahmet Övüç ve TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca arasında protokol imzalandı.
Ahmet Övüç, projenin TOKİ iş birliği ile gerçekleşeceğini belirterek, ”Kayseri Esnaf

 

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimizin TOKİ işbirliği ile yaptıracağı 950 konutluk projenin imza töreni TOKİ’de yapıldı.

TOKİ’de düzenlenen imza töreninde proje ile ilgili konuşan Kayseri Esnaf ve Sanatkatlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç, projenin TOKİ iş birliği ile gerçekleşeceğini belirterek, ”Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ile TOKİ arasında 950 konutluk bir protokol imzalıyoruz. Dünyada mekan ahrette iman, esnaflarımızın dünyalarına birer tane mekan yapmak için buradayız. Yapılacak olan konutların Kayseri esnaf ve sanatkarına hayırlı olmasını diliyorum.” ifadesini kullandı.

Yapılacak konut tiplerinin her bütçeye uygun olacağını belirteren Başkan Övüç şunları söyledi, ” 75, 85, 110, 124 ve 171 m2 olarak her bütçeye uygun 5 tip konut yapacağız. 950 adet konutumuz var yarından itibaren müracaatları almaya başlayacağız. Müracaatlarımızı topladıktan sonra başkanımız ihaleye çıkacaklar ve yaklaşık 2 yıl gibi bir sürede de bitirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.”

TOKİ işbirliği ile gerçekleştirilecek projenin 950 konut ile sınırlı kalmayacağını belirten TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca ise, “Esnaf ve sanatkârlarımızla önerdikleri arsa üzerinde yapmış olduğumuz çalışmada 950 konut planladık taleplerimiz zaten hazır çok kısa bir süre sonrada prosedürleri hazırlayıp ihale aşamasına getireceğiz. Yaklaşık 2 yıl içerisinde de konut sahiplerine evlerini teslim edip oturmalarını sağlayacağız. Bundan sonra da bu 950 konut ile sınırlı kalmayarak esnaf ve sanatkarımız ne talep getirirse hangi arsayı getirirse toplu konut idaremiz hazır" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından KESOB Başkanı Ahmet Övüç ve TOKİ Finansman Dairesi Başkanı Ayhan Karaca arasında protokol imzalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.