CHP HACILAR İLÇE BAŞKANI DERVİŞ KİLCİ’NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Gündem 28.10.2017 - 13:53, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2025+ kez okundu.
 

CHP HACILAR İLÇE BAŞKANI DERVİŞ KİLCİ’NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

,Atalarının topraklarını kan ve gözyaşıyla doldurmuş
CHP HACILAR İLÇE BAŞKANI DERVİŞ KİLCİ’NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI  Uzun yıllar süren savaşlarda yüzbinlerce evladını şehit vermiş , gaip olmuş ,yorgun düşmüş, yoksullaşmış , Atalarının topraklarını kan ve gözyaşıyla doldurmuş , öksüz ve yetim kalmış bir milleti, hastalık yokluk zorluk demeden Bu Aziz Türk milletinin Bekası için yılmadan yorulmadan çalışmış yol göstermiş ve ona Başkomutanlık yapmış Ve Nihayetinde Düşman milletlere ve dünyaya TÜRK Milletinin Zeki Çalışkan Cesur Medeni bir millet olduğunu göstermiş olan Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını ve Ayrıca bu uğurda canını hiçe sayan Kahraman Türk ordusunu, Kahraman kadınlarımızı Azim ve kararlılık gösteren milletimizi rahmetle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyeti Aziz Türk Milletine armağan edişinin 94.yıldönümünü ilk kurulduğu gündeki gibi coşkuyla inançla kutluyoruz ve kutlayacağız. Unutulmasın ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. CHP Hacılar İlçe Başkanı Derviş KİLCİ
,Atalarının topraklarını kan ve gözyaşıyla doldurmuş

CHP HACILAR İLÇE BAŞKANI DERVİŞ KİLCİ’NİN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

 Uzun yıllar süren savaşlarda yüzbinlerce evladını şehit vermiş , gaip olmuş ,yorgun düşmüş, yoksullaşmış , Atalarının topraklarını kan ve gözyaşıyla doldurmuş , öksüz ve yetim kalmış bir milleti, hastalık yokluk zorluk demeden Bu Aziz Türk milletinin Bekası için yılmadan yorulmadan çalışmış yol göstermiş ve ona Başkomutanlık yapmış Ve Nihayetinde Düşman milletlere ve dünyaya TÜRK Milletinin Zeki Çalışkan Cesur Medeni bir millet olduğunu göstermiş olan Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını ve Ayrıca bu uğurda canını hiçe sayan Kahraman Türk ordusunu, Kahraman kadınlarımızı Azim ve kararlılık gösteren milletimizi rahmetle anıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün kimsesizlerin kimsesi olan Cumhuriyeti Aziz Türk Milletine armağan edişinin 94.yıldönümünü ilk kurulduğu gündeki gibi coşkuyla inançla kutluyoruz ve kutlayacağız. Unutulmasın ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

CHP Hacılar İlçe Başkanı Derviş KİLCİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.