GALİP DOĞAN ANKARA’DA VEFAT ETTİ

Yaşam 17.03.2018 - 08:02, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2404+ kez okundu.
 

GALİP DOĞAN ANKARA’DA VEFAT ETTİ

1970 yılından bu güne Ankara’da yaşayan tam bir Hacılar sevdalısı olan o yıllarda Hacılar insanının Ankara’daki en büyük destekçisi ve kılavuzu olan Galip Doğan vefat etti.
  1970 yılından bu güne Ankara’da yaşayan tam bir Hacılar sevdalısı olan o yıllarda Hacılar insanının Ankara’daki en büyük destekçisi ve kılavuzu olan Galip Doğan vefat etti.   Galip Doğan, 1939 Hacılar orta mahallede doğdu. Hacılarda yıllarca terzilik yaptı. 1965 yılında Almanya’ya işçi olarak giden Galip Doğan. Almanya’da 5 yıl kaldıktan sonra 1970 yılında Ankara’ya taşındı orada işi yapmaya başladı. Hacılardan gelen birçok hemşerimizde Ankara’da iş yapmaya başlamıştı. O zaman saman pazarı Ankara’nın en merkezi yerlerindendi. Saman pazarı esnaları derneğinin kuruluşunda yer aldı. Ve bir süre orada yöneticilik yaptı. Burada 1986 yılında Keçiören belediye başkanı olan Melik Gökçekle birlikte güçsüzler ve kimsesizlere Yardım Bir Vakıf kuran Doğan, Vakfın kuruluşundan itibaren burada aktif görev aldı ve halen vakfın genel başkan yardımcılığını yürüttü. Yardımlaşmaya her zaman büyük önem verdi. 1970 li yıllarda Hacılar halkı bu kadar varlıklı olmadığı devletin imkânların da bu kadar olmadığı yıllarda .  İlçemizden bir sorunu olup da Ankara’ya bu sorununun çözmek için gelenlere yardım etmek için Ankara’da bulunan iş adamlarımızla birlikte bir dernek kurarak. Özellikle hastası olan hemşerilerimize burada yardımcı oldu. Bu konuda o kadar iyi bir dayanışma sergileyen Galip Doğan’ı  burada bulunan hastanelerin bütün personeli bizi tanır oldu ve işlerinin bir an önce çözülmesi için elimden gelen gayreti gösterirken de onların Ankara’da kaldıkları süre zarfında ihtiyaçlarını karşılamaya gayret etti. İlçe halkına bir çok hizmetleri olan galip doğan hakka yürüdü cenazesi 18-03-2018 Pazar günü Hacılar dan kaldırılacak değerli büyüğümüze Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz. .  
1970 yılından bu güne Ankara’da yaşayan tam bir Hacılar sevdalısı olan o yıllarda Hacılar insanının Ankara’daki en büyük destekçisi ve kılavuzu olan Galip Doğan vefat etti.

 

1970 yılından bu güne Ankara’da yaşayan tam bir Hacılar sevdalısı olan o yıllarda Hacılar insanının Ankara’daki en büyük destekçisi ve kılavuzu olan Galip Doğan vefat etti.

 

Galip Doğan, 1939 Hacılar orta mahallede doğdu. Hacılarda yıllarca terzilik yaptı. 1965 yılında Almanya’ya işçi olarak giden Galip Doğan. Almanya’da 5 yıl kaldıktan sonra 1970 yılında Ankara’ya taşındı orada işi yapmaya başladı. Hacılardan gelen birçok hemşerimizde Ankara’da iş yapmaya başlamıştı. O zaman saman pazarı Ankara’nın en merkezi yerlerindendi. Saman pazarı esnaları derneğinin kuruluşunda yer aldı. Ve bir süre orada yöneticilik yaptı. Burada 1986 yılında Keçiören belediye başkanı olan Melik Gökçekle birlikte güçsüzler ve kimsesizlere Yardım Bir Vakıf kuran Doğan, Vakfın kuruluşundan itibaren burada aktif görev aldı ve halen vakfın genel başkan yardımcılığını yürüttü. Yardımlaşmaya her zaman büyük önem verdi. 1970 li yıllarda Hacılar halkı bu kadar varlıklı olmadığı devletin imkânların da bu kadar olmadığı yıllarda .  İlçemizden bir sorunu olup da Ankara’ya bu sorununun çözmek için gelenlere yardım etmek için Ankara’da bulunan iş adamlarımızla birlikte bir dernek kurarak. Özellikle hastası olan hemşerilerimize burada yardımcı oldu. Bu konuda o kadar iyi bir dayanışma sergileyen Galip Doğan’ı  burada bulunan hastanelerin bütün personeli bizi tanır oldu ve işlerinin bir an önce çözülmesi için elimden gelen gayreti gösterirken de onların Ankara’da kaldıkları süre zarfında ihtiyaçlarını karşılamaya gayret etti. İlçe halkına bir çok hizmetleri olan galip doğan hakka yürüdü cenazesi 18-03-2018 Pazar günü Hacılar dan kaldırılacak değerli büyüğümüze Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dileriz.

.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.