EFE GROSS MARKET YEDİNCİ ŞUBESİNİ BELSİN KEYKUBAT’TA AÇTI

Ekonomi 17.11.2017 - 10:11, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1241+ kez okundu.
 

EFE GROSS MARKET YEDİNCİ ŞUBESİNİ BELSİN KEYKUBAT’TA AÇTI

Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç
Efe Gross Market Kayseri’deki yatırımlarını sürdürüyor. Kayseri’de 6 şubesi bulunan Efe Gross 7. yeni şubeyi de şehre kazandırdı.  Bu kapsamda Belsin Keykubat şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi.   Esnaf  ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları  Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Market sahibi kardeşler;  Davut Özkaya, Gültekin Özkaya, Mustafa Özkaya ve vatandaşlar katıldı.  Açılışta konuşan  Efe Gross Marketler Zinciri Genel Müdürü  Mustafa Özkaya, “Burada vatandaşlarımıza kaliteli, ekonomik ve refah bir ortamda alış veriş yapma imkân sağlıyoruz” dedi. KESOB Başkanı Ahmet Övüç  de  “Efe Gross 7’inci marketlerini açıyor, ülke ekonomisinde önemli günlerin yaşandığı bu günlerde yaptıkları yatırımlarla, istihdama ve ekonomiye katkı sağlayan market sahiplerini tebrik ediyorum, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu. Esnaf  ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan,  “Küçük Bakkallıktan  gelme kardeşlerimiz, yatırımlarına devam ediyor, özellikle şarküteri reyonlarında sattıkları et ürünlerinin kendi üretimleri olduğunu öğrenince daha da mutluluk duydum. Özkaya kardeşlerin 7. Şubeleri  hayırlı olsun” dedi. Yapılan duaların ardından Efe Gross’un  Belsin şubesi törenle açıldı.  
Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Övüç



Efe Gross Market Kayseri’deki yatırımlarını sürdürüyor. Kayseri’de 6 şubesi bulunan Efe Gross 7. yeni şubeyi de şehre kazandırdı.  Bu kapsamda Belsin Keykubat şubesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

 

Esnaf  ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları  Birliği Başkanı Ahmet Övüç, Market sahibi kardeşler;  Davut Özkaya, Gültekin Özkaya, Mustafa Özkaya ve vatandaşlar katıldı.

 Açılışta konuşan  Efe Gross Marketler Zinciri Genel Müdürü  Mustafa Özkaya, “Burada vatandaşlarımıza kaliteli, ekonomik ve refah bir ortamda alış veriş yapma imkân sağlıyoruz” dedi.

KESOB Başkanı Ahmet Övüç  de  “Efe Gross 7’inci marketlerini açıyor, ülke ekonomisinde önemli günlerin yaşandığı bu günlerde yaptıkları yatırımlarla, istihdama ve ekonomiye katkı sağlayan market sahiplerini tebrik ediyorum, bol kazançlar diliyorum” diye konuştu. Esnaf  ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Alan,  “Küçük Bakkallıktan  gelme kardeşlerimiz, yatırımlarına devam ediyor, özellikle şarküteri reyonlarında sattıkları et ürünlerinin kendi üretimleri olduğunu öğrenince daha da mutluluk duydum. Özkaya kardeşlerin 7. Şubeleri  hayırlı olsun” dedi. Yapılan duaların ardından Efe Gross’un  Belsin şubesi törenle açıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.