“DAMARLARINDAKİ ASİL KANI KİRLETME”

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.10.2017 - 12:04, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1472+ kez okundu.
 

“DAMARLARINDAKİ ASİL KANI KİRLETME”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hacılar İlçe Başkanı Uğur ABRAVCI gazetemiz internet sitesine yaptığı
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hacılar İlçe Başkanı Uğur ABRAVCI gazetemiz internet sitesine yaptığı açıklamada ;  Gençliğimizi tehdit eden, İnsanlığımızı kirleten çok farklı isimlerde, şekillerde ve çeşitlerde uyuşturucu madde ülkemizin 4 bir yanını sarmış her geçen gün zehrini Türk gençliğine akıtmaktadır. %16’ sın ı genç nüfusun oluşturduğu Ülkemizde her gün yeni bir madde türetilip servis edilmekte.  Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay KLAVUZ Beyefendinin öncülüğünde başlatılmış olan mücadelemize hız kesmeden devam etmekteyiz. Çok iyi biliyoruz ki bu maddeler Ülkemize, Gençlerimize açıkça yapılan kirli bir oyun, tuzaktır. Maalesef Ülkemizde bu maddelerin kullanımı ve bağımlılık oranı her geçen gün artmaktadır. Türkiye Cumhuriyetinin geleceği olan gençlerimizin göz göre göre bu şekilde zehirlenmesine müsaade edip tepkisiz kalmamız ise ayrı bir insanlık ayıbı olmakla birlikte çok ciddi bir husustur. Böylesine zararlı ve bağımlılık yapan bir zehrin yakınlarımızın başına gelmeyeceğinin hiçbir garantisi yoktur. Böylesine önemli bir tehdide sessiz ve tepkisiz kalmak gözle görülen bir cinayetten farksızdır.  Son dönemlerde yeni türeyen ‘’Flakka’’ ismi verilen insanı aşırı derecede güçlendirip neredeyse zombi yapan madde Ülkemizde varlığını hissettirmektedir. Bu maddenin ilk görülmesi maddeyi kullanan kişinin 2 kişiyi öldürmesi ile sonuçlanmıştır ! Vücuttan çıkması oldukça güç olan bu madde kullanan kişiye kan arzulatıp muhakkak bir zarar verme aşamasına taşıyan aşırı dozda bir madde olmakla birlikte Türk Gençliği için büyük bir tehdit. ! Maddenin özellikleri yanı sıra satıldığı ambalajın süslü ve zararsız gibi gözükmesi profesyonelce düzenlenmiş tuzaktan başka bir şey değildir. !  Hacılar Ülkü Ocakları olarak bu hususta elimizden geleni ardımıza koymayacak, mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. İlçemiz kapsamında hazırlanan bu maddelerin zararları ve tepkilerini anlatan örneklerinin de görsellerle sunulacağı seminerlerimiz hazırlanmaktadır. Türk gençliğini böylesi zehirlere teslim etmemek adına gerekli bilinçlendirme çalışmaları bizlerin zorunluluğudur.    Kıymetli Halkımız, Öğretmenlerimiz, Emniyet Güçleri, Medya Birimlerinden ricamız bu tarz seminerlerin ve bilinçlendirme çalışmalarının çoğaltılarak gençlerimizi muhafaza edip İmanın ve Vatanının yolundan ayırmamaktır. Yenileyerek söylemek isterim ki böylesi bi durumun başımıza gelmeyeceğinin hiçbir garantisi yoktur. Bu Vatanın evlatları hepimizin evlatları, Yüce Türk Milletinin geleceğidir. Dedi
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hacılar İlçe Başkanı Uğur ABRAVCI gazetemiz internet sitesine yaptığı

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hacılar İlçe Başkanı Uğur ABRAVCI gazetemiz internet sitesine yaptığı açıklamada ;  Gençliğimizi tehdit eden, İnsanlığımızı kirleten çok farklı isimlerde, şekillerde ve çeşitlerde uyuşturucu madde ülkemizin 4 bir yanını sarmış her geçen gün zehrini Türk gençliğine akıtmaktadır. %16’ sın ı genç nüfusun oluşturduğu Ülkemizde her gün yeni bir madde türetilip servis edilmekte.

 Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Olcay KLAVUZ Beyefendinin öncülüğünde başlatılmış olan mücadelemize hız kesmeden devam etmekteyiz. Çok iyi biliyoruz ki bu maddeler Ülkemize, Gençlerimize açıkça yapılan kirli bir oyun, tuzaktır. Maalesef Ülkemizde bu maddelerin kullanımı ve bağımlılık oranı her geçen gün artmaktadır. Türkiye Cumhuriyetinin geleceği olan gençlerimizin göz göre göre bu şekilde zehirlenmesine müsaade edip tepkisiz kalmamız ise ayrı bir insanlık ayıbı olmakla birlikte çok ciddi bir husustur. Böylesine zararlı ve bağımlılık yapan bir zehrin yakınlarımızın başına gelmeyeceğinin hiçbir garantisi yoktur. Böylesine önemli bir tehdide sessiz ve tepkisiz kalmak gözle görülen bir cinayetten farksızdır.

 Son dönemlerde yeni türeyen ‘’Flakka’’ ismi verilen insanı aşırı derecede güçlendirip neredeyse zombi yapan madde Ülkemizde varlığını hissettirmektedir. Bu maddenin ilk görülmesi maddeyi kullanan kişinin 2 kişiyi öldürmesi ile sonuçlanmıştır ! Vücuttan çıkması oldukça güç olan bu madde kullanan kişiye kan arzulatıp muhakkak bir zarar verme aşamasına taşıyan aşırı dozda bir madde olmakla birlikte Türk Gençliği için büyük bir tehdit. ! Maddenin özellikleri yanı sıra satıldığı ambalajın süslü ve zararsız gibi gözükmesi profesyonelce düzenlenmiş tuzaktan başka bir şey değildir. !

 Hacılar Ülkü Ocakları olarak bu hususta elimizden geleni ardımıza koymayacak, mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. İlçemiz kapsamında hazırlanan bu maddelerin zararları ve tepkilerini anlatan örneklerinin de görsellerle sunulacağı seminerlerimiz hazırlanmaktadır. Türk gençliğini böylesi zehirlere teslim etmemek adına gerekli bilinçlendirme çalışmaları bizlerin zorunluluğudur.

 

 Kıymetli Halkımız, Öğretmenlerimiz, Emniyet Güçleri, Medya Birimlerinden ricamız bu tarz seminerlerin ve bilinçlendirme çalışmalarının çoğaltılarak gençlerimizi muhafaza edip İmanın ve Vatanının yolundan ayırmamaktır. Yenileyerek söylemek isterim ki böylesi bi durumun başımıza gelmeyeceğinin hiçbir garantisi yoktur. Bu Vatanın evlatları hepimizin evlatları, Yüce Türk Milletinin geleceğidir. Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.