MEMDUH BOYDAK GÖREVİNDEN AYRILDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2015 - 18:34, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1623+ kez okundu.
 

MEMDUH BOYDAK GÖREVİNDEN AYRILDI

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Boydak Holding CEO
Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, sosyal paylaşım sitesi twitterdan dün akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile, "Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı görevimden bugün itibariyle mevcut iş yoğunluğum nedeniyle ayrılıyorum" dedi. Attığı tweet'te "Ülkemizin ve gençlerimizin gelişimi amacıyla,iyi niyetle çalışarak şehrimize ve ülkemize saygın bir üniversite kazandırdığımıza inanıyorum" diyen Boydak, görevi süresince birlikte çalışma fırsatı bulduğu üniversitenin tüm akademik ve idari personeline katkılarından dolayı teşekkür etti.    
Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Boydak Holding CEO

Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı, TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak, sosyal paylaşım sitesi twitterdan dün akşam saatlerinde yaptığı açıklama ile, "Melikşah Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanlığı görevimden bugün itibariyle mevcut iş yoğunluğum nedeniyle ayrılıyorum" dedi.

Attığı tweet'te "Ülkemizin ve gençlerimizin gelişimi amacıyla,iyi niyetle çalışarak şehrimize ve ülkemize saygın bir üniversite kazandırdığımıza inanıyorum" diyen Boydak, görevi süresince birlikte çalışma fırsatı bulduğu üniversitenin tüm akademik ve idari personeline katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.