ÖZDOĞAN ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.

Gündem 09.03.2020 - 20:35, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2052+ kez okundu.
 

ÖZDOĞAN ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ.

  Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan , İlçe Müftüsü Yusuf Ay ile birlikle Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci’nin annesi Fazilet Hanım ve babası Ejder Kilci’yi ziyaret etti, Şehidin annesi Fazilet Hanım’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Başkan Özdoğan, “Böyle bir günde ben özellikle şehit annelerimizin, ablamız, annemiz ziyaret etmek istedim. Ellerinden öpüyorum. Annelik budur. Kadınlar günü deyince diyoruz ki kadınlarımız annemiz, anamız, bacımız, ablamız, kardeşimiz. Elhamdülillah güçlü kadınlar böyle Rabbimin imtihanlarına sabrediyorlar. Bize de örnek oluyorlar. Annemizde o örneklerden biri. İnşallah Rabbim ahiret ayrılığı vermez.” dedi. Ziyarette İlçe Müftüsü Yusuf Ay tarafından Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci ve tüm şehitlerimizin aziz ruhları için Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

 

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan , İlçe Müftüsü Yusuf Ay ile birlikle Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci’nin annesi Fazilet Hanım ve babası Ejder Kilci’yi ziyaret etti, Şehidin annesi Fazilet Hanım’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Şehit ailesi ile bir süre sohbet eden Başkan Özdoğan, “Böyle bir günde ben özellikle şehit annelerimizin, ablamız, annemiz ziyaret etmek istedim. Ellerinden öpüyorum. Annelik budur. Kadınlar günü deyince diyoruz ki kadınlarımız annemiz, anamız, bacımız, ablamız, kardeşimiz. Elhamdülillah güçlü kadınlar böyle Rabbimin imtihanlarına sabrediyorlar. Bize de örnek oluyorlar. Annemizde o örneklerden biri. İnşallah Rabbim ahiret ayrılığı vermez.” dedi.

Ziyarette İlçe Müftüsü Yusuf Ay tarafından Şehit Polis Ahmet Cihan Kilci ve tüm şehitlerimizin aziz ruhları için Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.