ÖZDEMİR GROUP AUTOMECHANİKA DUABİ 2022 FUARINDA

Ekonomi 23.11.2022 - 10:15, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1335+ kez okundu.
 

ÖZDEMİR GROUP AUTOMECHANİKA DUABİ 2022 FUARINDA

Kayseri OSB'de faaliyet gösteren ve sektörün köklü kuruluşlarından Özdemir Group
Kayseri OSB'de faaliyet gösteren ve sektörün köklü kuruluşlarından Özdemir Group yurt dışında Dubai'de gerçekleştirilen Automechanika Dubai 2022   fuar organizasyonunda Kayseri firması olarak yerini aldı ve şehrimizi gururlandırdı.    Özdemir Goup'un da yer aldığı 22-24 Kasım 2022 tarihlerinde BAE Dubai Emirliği’nde kapılarını açan fuar Messe Frankfurt tarafından 18. defa organize ediliyor. Önceki dönem OSB Başkan Vekili  ve Özdemir Group Yönetim Kurulu Başkanı Hacılarlı iş insanı Şeref Özdemir Dünya çapında  bir organizasyon olan Automechanika Dubai 2022 fuarı ile ilgili şu bilgileri verdi:  " 15 farklı ülkede 17 etkinlik düzenleyen Automechanika, uluslararası satış sonrası otomotiv endüstrisinin yeni ürünlerini yeni tedarikçi ve profesyonellerle karşılaştırıyor. Ulaşılması zor pazarlar için kilit platform görevini üstlenen Automechanika Dubai, hedeflediği Afrika, BDT Ülkeleri, Asya ve Orta Doğu arasında güçlü işbirliklerine sahne oluyor. Özdemir Group olarak böylesine önemli bir organizasyona katılmak bizim için çok önemli. Hem ülkemizi hem de Kayseri'yi bu fuarda gururla temsil ediyoruz." dedi. 
Kayseri OSB'de faaliyet gösteren ve sektörün köklü kuruluşlarından Özdemir Group

Kayseri OSB'de faaliyet gösteren ve sektörün köklü kuruluşlarından Özdemir Group yurt dışında Dubai'de gerçekleştirilen Automechanika Dubai 2022   fuar organizasyonunda Kayseri firması olarak yerini aldı ve şehrimizi gururlandırdı.  

 Özdemir Goup'un da yer aldığı 22-24 Kasım 2022 tarihlerinde BAE Dubai Emirliği’nde kapılarını açan fuar Messe Frankfurt tarafından 18. defa organize ediliyor.
Önceki dönem OSB Başkan Vekili  ve Özdemir Group Yönetim Kurulu Başkanı Hacılarlı iş insanı Şeref Özdemir Dünya çapında  bir organizasyon olan Automechanika Dubai 2022 fuarı ile ilgili şu bilgileri verdi:  " 15 farklı ülkede 17 etkinlik düzenleyen Automechanika, uluslararası satış sonrası otomotiv endüstrisinin yeni ürünlerini yeni tedarikçi ve profesyonellerle karşılaştırıyor. Ulaşılması zor pazarlar için kilit platform görevini üstlenen Automechanika Dubai, hedeflediği Afrika, BDT Ülkeleri, Asya ve Orta Doğu arasında güçlü işbirliklerine sahne oluyor. Özdemir Group olarak böylesine önemli bir organizasyona katılmak bizim için çok önemli. Hem ülkemizi hem de Kayseri'yi bu fuarda gururla temsil ediyoruz." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.