OTOMOBİL EVİN DUVARINA ÇARPTI

Asayiş 23.09.2019 - 12:37, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2421+ kez okundu.
 

OTOMOBİL EVİN DUVARINA ÇARPTI

Beğendik Mahallesi Mantıcıkuyu sokakta
  Hacılar Beğendik Mahallesi Mantıcıkuyu sokakta İki gencin içerisinde olduğu otomobil, sürücüsünün  virajı alamayarak,  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda Bağ evinin duvarını çarparak durdu. Araçta ve duvarda hasar meydana gelirken .Aracın şoförü ve içerisinde bulun şahıs  hafif yaralanırken tedbir amaçlı olarak hastaneye sevk edildiler.    
Beğendik Mahallesi Mantıcıkuyu sokakta

 

Hacılar Beğendik Mahallesi Mantıcıkuyu sokakta

İki gencin içerisinde olduğu otomobil, sürücüsünün  virajı alamayarak,  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda Bağ evinin duvarını çarparak durdu. Araçta ve duvarda hasar meydana gelirken .Aracın şoförü ve içerisinde bulun şahıs  hafif yaralanırken tedbir amaçlı olarak hastaneye sevk edildiler.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.