NURSAÇAN MEVLİD KANDİLİ, BİRLİK, BERABERLİK DUYGULARIMIZI GÜÇLENDİRECEK DEĞERLİ GECEDİR

Kültür 16.11.2018 - 11:01, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 887+ kez okundu.
 

NURSAÇAN MEVLİD KANDİLİ, BİRLİK, BERABERLİK DUYGULARIMIZI GÜÇLENDİRECEK DEĞERLİ GECEDİR

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'dan Mevlid Kandili Mesajı
    OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'dan Mevlid Kandili Mesajı Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olarak kutladığımız Mevlid Kandili, akrabalık ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecek olan en değerli gecelerdendir Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın daha da pekişmesine - güçlenmesine vesile olacak en değerli gecelerdendir. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i (S.A.V.) sevmek ve onu örnek almak demek; insanlığın huzuru ve kalıcı mutluluğu için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak hayatımıza yansıtmak, davranışlarımızı O’nun örnek ahlâkına, emir ve tavsiyelerine göre şekillendirebilmek demektir. Çünkü O’nun örnek hayat çizgisi, söz ve davranışlarının temsil ettiği değerler bütünü, bizler için her zaman yaşanabilir ve uygulanabilir özelliktedir. O, insanların en hayırlısı idi, herkesin güvendiği Muhammed-ül Emin’di. Onun yaşayışı, onun hadis-i şerifleri, onun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır. Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm hemşerilerimizin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyorum. Bu vesile ile, 19 Kasım Pazartesi Günü Kayseri OSB Fevzi Mercan Camii’nde Yatsı Namazından sonra (19.30) düzenlenecek olan Mevlid Kandili Programına Tüm Halkımız Davetlidir. Programda, vaaz / irşat ve duasının yanı sıra, Kur’an Tilaveti, Mevlid-i Şerif ve İlahiler yer alacaktır dedi.  
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'dan Mevlid Kandili Mesajı

 

 

OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'dan Mevlid Kandili Mesajı

Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV) dünyaya teşrif ettiği gece olarak kutladığımız Mevlid Kandili, akrabalık ve kardeşlik duygularımızı güçlendirecek olan en değerli gecelerdendir

Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın daha da pekişmesine - güçlenmesine vesile olacak en değerli gecelerdendir.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’i (S.A.V.) sevmek ve onu örnek almak demek; insanlığın huzuru ve kalıcı mutluluğu için yaptığı çağrıyı günümüze taşıyarak hayatımıza yansıtmak, davranışlarımızı O’nun örnek ahlâkına, emir ve tavsiyelerine göre şekillendirebilmek demektir. Çünkü O’nun örnek hayat çizgisi, söz ve davranışlarının temsil ettiği değerler bütünü, bizler için her zaman yaşanabilir ve uygulanabilir özelliktedir.

O, insanların en hayırlısı idi, herkesin güvendiği Muhammed-ül Emin’di. Onun yaşayışı, onun hadis-i şerifleri, onun sünneti sayesinde insanlığın önünde aydınlık bir devir başlamıştır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde tüm hemşerilerimizin mübarek Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin ülkemiz başta olmak üzere tüm İslam âlemine ve insanlığa hayırlar getirmesini yüce Allah’tan diliyorum.

Bu vesile ile, 19 Kasım Pazartesi Günü Kayseri OSB Fevzi Mercan Camii’nde Yatsı Namazından sonra (19.30) düzenlenecek olan Mevlid Kandili Programına Tüm Halkımız Davetlidir.

Programda, vaaz / irşat ve duasının yanı sıra, Kur’an Tilaveti, Mevlid-i Şerif ve İlahiler yer alacaktır dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.