MUSTAFA FINDIK İMOB MOBİLYA FUARINA ESNAFLARIMIZLA KATILACAĞINIZ

Ekonomi 16.01.2020 - 20:48, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2794+ kez okundu.
 

MUSTAFA FINDIK İMOB MOBİLYA FUARINA ESNAFLARIMIZLA KATILACAĞINIZ

Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa FINDIK
    Mobilyacılar Odası Başkanı  Mustafa FINDIK her yıl düzenli olarak odamız tarafından düzenlenen Türkiye mobilya sektörünün küresel pazarlara açılan vitrini olan İMOB uluslararası mobilya fuarına esnaflar ile birlikte katılacağını, Bu ziyaretlerin esnaflarımızın mobilya sektöründe Tasarım, gelişme, markalaşma ve pazarda rekabete yenik düşmemesi için önem taşıdığını söyleyerek, fuar ziyaretlerinin yanı sıra esnaflarımızın sektörde ayakta durması için, maddeler halinde çalışma programı oluşturulduğunu, bu program doğrultusunda esnaflarımızı yerinde ziyaret ederek istişare yapacağını, yapılacak olan çalışmalarını maddeler halinde açıklayarak konuşmasına devam etti. Görüldüğü gibi sektörümüz imalat ve mağazada istenildiği yere ulaşmakta güçlük çekmekte, Esnaflarımızın bu daralamadan kurtulması için birlik ve beraberliğimizin korunmasının yeterli olacağına inandığını, bu kurumların varlık amacının hizmet etmek olduğunu söyledi. En önemli Misyonumuz “ Mobilyacılar Odası Her kurumu esnafla buluşturan köprü haline getirmek” olduğunu ve bu konuda iddialı olduğunu dile getirdi. * Oluşturulacak web sitesinde, resmi gazetede yayınlanan esnaflarımızın faydalana bileceği, odamız tarafından düzenlenen çalışmaların vb. duyuruların ilan edilmesi, *Talep olursa odamız tarafından her ayın belirli günlerinde ARGE (tasarım) programı eğitimi, *Kosgeb’in varlık amacını, yapılan hizmetleri, bunlardan nasıl faydalanılacağını ilk ağızdan duyulmasını sağlamak, * Anlaşma yapmayı düşündüğümüz (Hasta hane, eğlence merkezleri, yeme içme, düğün salonları vb. çoğu alanlarla oda üyelerimize sağlanacak indirimler için görüşmeler yapılması, üyelerimize dağıtılacak üyelik kartları ile bu indirimlerden yaralanmasını sağlamak, *Adli makamlarda sıkıntıya düşen (Çek-Senet) ile ilgili üyelerimizi aydınlatmak adına avukat tarafından yapılması gerekenler adına bilgilendirilmesini sağlamak, *Çalışma programlarının geniş olduğunu, yeni seneye kolları sıvayarak başlayıp, tüm esnafımıza odamızın kapısının açık olduğunu dile getirerek, esnaf ve sanatkârlarımızın karşılaşacağı her türlü sıkıntıda elimi taşın altına korum diyerek konuşmasını tamamladı.  
Mobilyacılar Odası Başkanı Mustafa FINDIK

 

 

Mobilyacılar Odası Başkanı  Mustafa FINDIK her yıl düzenli olarak odamız tarafından düzenlenen Türkiye mobilya sektörünün küresel pazarlara açılan vitrini olan İMOB uluslararası mobilya fuarına esnaflar ile birlikte katılacağını, Bu ziyaretlerin esnaflarımızın mobilya sektöründe Tasarım, gelişme, markalaşma ve pazarda rekabete yenik düşmemesi için önem taşıdığını söyleyerek, fuar ziyaretlerinin yanı sıra esnaflarımızın sektörde ayakta durması için, maddeler halinde çalışma programı oluşturulduğunu, bu program doğrultusunda esnaflarımızı yerinde ziyaret ederek istişare yapacağını, yapılacak olan çalışmalarını maddeler halinde açıklayarak konuşmasına devam etti.

Görüldüğü gibi sektörümüz imalat ve mağazada istenildiği yere ulaşmakta güçlük çekmekte, Esnaflarımızın bu daralamadan kurtulması için birlik ve beraberliğimizin korunmasının yeterli olacağına inandığını, bu kurumların varlık amacının hizmet etmek olduğunu söyledi. En önemli Misyonumuz “ Mobilyacılar Odası Her kurumu esnafla buluşturan köprü haline getirmek” olduğunu ve bu konuda iddialı olduğunu dile getirdi.

* Oluşturulacak web sitesinde, resmi gazetede yayınlanan esnaflarımızın faydalana bileceği, odamız tarafından düzenlenen çalışmaların vb. duyuruların ilan edilmesi,

*Talep olursa odamız tarafından her ayın belirli günlerinde ARGE (tasarım) programı eğitimi,

*Kosgeb’in varlık amacını, yapılan hizmetleri, bunlardan nasıl faydalanılacağını ilk ağızdan duyulmasını sağlamak,

* Anlaşma yapmayı düşündüğümüz (Hasta hane, eğlence merkezleri, yeme içme, düğün salonları vb. çoğu alanlarla oda üyelerimize sağlanacak indirimler için görüşmeler yapılması, üyelerimize dağıtılacak üyelik kartları ile bu indirimlerden yaralanmasını sağlamak,

*Adli makamlarda sıkıntıya düşen (Çek-Senet) ile ilgili üyelerimizi aydınlatmak adına avukat tarafından yapılması gerekenler adına bilgilendirilmesini sağlamak,

*Çalışma programlarının geniş olduğunu, yeni seneye kolları sıvayarak başlayıp, tüm esnafımıza odamızın kapısının açık olduğunu dile getirerek, esnaf ve sanatkârlarımızın karşılaşacağı her türlü sıkıntıda elimi taşın altına korum diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.