KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR TEŞEKKÜLLERİ PLATFORMU ÜYELERİNDEN KAYSERİ OSB’NE ZİYARET

Kültür 29.01.2019 - 11:47, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2350+ kez okundu.
 

KAYSERİ GÖNÜLLÜ KÜLTÜR TEŞEKKÜLLERİ PLATFORMU ÜYELERİNDEN KAYSERİ OSB’NE ZİYARET

Nursaçan tarafından OSB’nin projeleri arasında yer alan Güneş Enerji Santrali, Özel Teknik Kolej,
    Kayseri’de faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunu kendi çatısı altında toplayan Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu üyelerinden oluşan bir heyet, Kayser, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Nursaçan tarafından OSB’nin projeleri arasında yer alan Güneş Enerji Santrali, Özel Teknik Kolej, Kayseri OSB Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, Endüstriyel Tasarım Merkezi, Dış Ticaret İstihbarat Merkezi, OSB İtfaiye hizmetleri, Devlet hibe, destek ve destekleri ve diğer çalışmalara dair detaylı bir sunum yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Platforma Başkanı Ahmet Taş ise; “ İlimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayan Kayseri OSB önemli bir üretim merkezidir. Kayseri OSB tarafından yürütülen hizmetlerden gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bütün bu çalışmalarından dolayı başkan Tahir Nursaçan ve ekibini kutluyor, başarılar diliyorum “ dedi.
Nursaçan tarafından OSB’nin projeleri arasında yer alan Güneş Enerji Santrali, Özel Teknik Kolej,

 

 

Kayseri’de faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunu kendi çatısı altında toplayan Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu üyelerinden oluşan bir heyet, Kayser, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Nursaçan tarafından OSB’nin projeleri arasında yer alan Güneş Enerji Santrali, Özel Teknik Kolej, Kayseri OSB Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, Endüstriyel Tasarım Merkezi, Dış Ticaret İstihbarat Merkezi, OSB İtfaiye hizmetleri, Devlet hibe, destek ve destekleri ve diğer çalışmalara dair detaylı bir sunum yapıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Platforma Başkanı Ahmet Taş ise; “ İlimiz ve ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayan Kayseri OSB önemli bir üretim merkezidir. Kayseri OSB tarafından yürütülen hizmetlerden gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bütün bu çalışmalarından dolayı başkan Tahir Nursaçan ve ekibini kutluyor, başarılar diliyorum “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.