KAYSERİ'DE KORKU İMPARATORLUĞU VAR

Gündem 30.05.2022 - 09:26, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2544+ kez okundu.
 

KAYSERİ'DE KORKU İMPARATORLUĞU VAR

Tahir NURSAÇAN’dan OSB yönetim kurulunun istifası sonrası açıklama geldi
  Tahir NURSAÇAN’dan OSB yönetim kurulunun istifası sonrası açıklama geldi Nursaçan; Mâlumlarınız üzere, seçimle 2015 yılında göreve gelmiş olduğumuz Organize Sanayi Bölgesi'nde, onurlu ve şerefli, şeffaf bir yönetim anlayışı ile ne hizmetler verdiğimiz ortada iken, haksız bir şekilde 2021 Yılında GEÇİCİ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRMA SÜRECİ işletilmiştir. Yargı süreci devam etmektedir. "OSB'YE SAHİP OLMAYA DEGİL, SAHIPLERINE HIZMET ETMEYE GELIYORUM" diyerek bize oy vermiş olsun veya olmasın tüm SANAYİCİMİZ İÇİN hizmete gelirken, o gün söylediğim bir ifadeyi bugün yinelemek durumunda kalıyorum. "KAYSERİ'DE KORKU İMPARATORLUĞU VAR". OSB'de güven ortamında bir sorun yoktur. Sorun sanayicinin seçimine saygı ve kabul meselesidir. Güven tazeleme ısrarla sanayici önünde defaten yapılmıştır. 18. Mali genel kurulunda "GÖREVE GERİ İADEMİZ" değerli sanayicilerimizin oylarına sunulmuş oy çokluğu ile kabulü yönünde oylanmıştı. Yerimize görev ifa eden listemizden gelen arkadaşlarımızdan oluşan Yönetim Kuruluna aynı korku empoze edilmiş olmalı ki, öncelikle 18 Mayıs 2022 tarihindeki Mali Genel Kurul'da OSB'Yİ seçime götürme gayreti söz konusu olmuştur. Buna yönetmelik müsaade etmeyince, ikinci perde açılmış, mevcut listemizden oluşan yönetim kurulu görevlerinden istifa etmiş veya ettirilmiştir. Yaptıklarımızı üst üste ibra eden sanayicimize rağmen, şahsımın istifa etmesi hiç etik bir durum olmayacaktır. "OSB'YE SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİDER" diyen birisi olarak, farklı bir tutum içerisinde olmam asla söz konusu olamaz. Böyle bir tutum bizi göreve layık gören sanayicilerimizi yok saymaktan, yapılan genel ve mali kurulları hiçe saymaktan başka bir anlam taşımayacağından kabul etmediğimi ve doğru bulmadığımı tüm sanayici dostlarımla paylaşır, esenlikler dilerim. Selam ve Saygılarımla, Tahir NURSAÇAN  
Tahir NURSAÇAN’dan OSB yönetim kurulunun istifası sonrası açıklama geldi

 

Tahir NURSAÇAN’dan OSB yönetim kurulunun istifası sonrası açıklama geldi Nursaçan; Mâlumlarınız üzere, seçimle 2015 yılında göreve gelmiş olduğumuz Organize Sanayi Bölgesi'nde, onurlu ve şerefli, şeffaf bir yönetim anlayışı ile ne hizmetler verdiğimiz ortada iken, haksız bir şekilde 2021 Yılında GEÇİCİ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRMA SÜRECİ işletilmiştir. Yargı süreci devam etmektedir.

"OSB'YE SAHİP OLMAYA DEGİL, SAHIPLERINE HIZMET ETMEYE GELIYORUM" diyerek bize oy vermiş olsun veya olmasın tüm SANAYİCİMİZ İÇİN hizmete gelirken, o gün söylediğim bir ifadeyi bugün yinelemek durumunda kalıyorum. "KAYSERİ'DE KORKU İMPARATORLUĞU VAR". OSB'de güven ortamında bir sorun yoktur. Sorun sanayicinin seçimine saygı ve kabul meselesidir. Güven tazeleme ısrarla sanayici önünde defaten yapılmıştır.

18. Mali genel kurulunda "GÖREVE GERİ İADEMİZ" değerli sanayicilerimizin oylarına sunulmuş oy çokluğu ile kabulü yönünde oylanmıştı. Yerimize görev ifa eden listemizden gelen arkadaşlarımızdan oluşan Yönetim Kuruluna aynı korku empoze edilmiş olmalı ki, öncelikle 18 Mayıs 2022 tarihindeki Mali Genel Kurul'da OSB'Yİ seçime götürme gayreti söz konusu olmuştur. Buna yönetmelik müsaade etmeyince, ikinci perde açılmış, mevcut listemizden oluşan yönetim kurulu görevlerinden istifa etmiş veya ettirilmiştir.

Yaptıklarımızı üst üste ibra eden sanayicimize rağmen, şahsımın istifa etmesi hiç etik bir durum olmayacaktır. "OSB'YE SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİDER" diyen birisi olarak, farklı bir tutum içerisinde olmam asla söz konusu olamaz. Böyle bir tutum bizi göreve layık gören sanayicilerimizi yok saymaktan, yapılan genel ve mali kurulları hiçe saymaktan başka bir anlam taşımayacağından kabul etmediğimi ve doğru bulmadığımı tüm sanayici dostlarımla paylaşır, esenlikler dilerim.

Selam ve Saygılarımla,

Tahir NURSAÇAN

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.