KABİNE TOPLANTISI BİTTİ İŞTE SATIR BAŞLARI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2020 - 19:40, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2140+ kez okundu.
 

KABİNE TOPLANTISI BİTTİ İŞTE SATIR BAŞLARI

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi. 3 saat süren toplantı
    Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi. 3 saat süren toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında; - Normalleşmede attığımız adımları değerlendirdik. Bu musibetin kötü tamamen kazınana kadar hayatımızı maske, temizlik ve mesafe ile düzenlemeliyiz. - Yeni normal, bir süre daha devam edecek. Hastaneden ilaca, maskeden solunum cihazına hamdolsun sahibiz. - Salgın sonrasında ülkemizin öne çıkması için gereken her şeyi yapacağız. - Herkes işine sıkıyı sarılarak bu sürece destek olmalı. 2023 hedeflerine en yakın dönemdeyiz. - Lokanta, cafe, kıraathane kapanış saati 22:00'den 24:00'e uzatıldı. Sinema tiyatro 1 Temmuz'dan itibaren faaliyete geçebilecek. 65 yaş üstü vatandaşlarımız her gün 10 ila 20 saatleri arasında dışarı çıkabilecek. 18 yaş altı gençlerimiz için uygulanan kısıtlamalar ise ebeveynleri refakatinde olmak kaydıyla kaldırıldı. Nikah salonları 15 Haziran, düğün salonları 1 Temmuz'dan itibaren hizmet verebilecek. AYRINTILAR BİRAZDAN
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi. 3 saat süren toplantı

 

 

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sona erdi. 3 saat süren toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında;

- Normalleşmede attığımız adımları değerlendirdik. Bu musibetin kötü tamamen kazınana kadar hayatımızı maske, temizlik ve mesafe ile düzenlemeliyiz.

- Yeni normal, bir süre daha devam edecek. Hastaneden ilaca, maskeden solunum cihazına hamdolsun sahibiz.

- Salgın sonrasında ülkemizin öne çıkması için gereken her şeyi yapacağız.

- Herkes işine sıkıyı sarılarak bu sürece destek olmalı. 2023 hedeflerine en yakın dönemdeyiz.

- Lokanta, cafe, kıraathane kapanış saati 22:00'den 24:00'e uzatıldı. Sinema tiyatro 1 Temmuz'dan itibaren faaliyete geçebilecek. 65 yaş üstü vatandaşlarımız her gün 10 ila 20 saatleri arasında dışarı çıkabilecek. 18 yaş altı gençlerimiz için uygulanan kısıtlamalar ise ebeveynleri refakatinde olmak kaydıyla kaldırıldı. Nikah salonları 15 Haziran, düğün salonları 1 Temmuz'dan itibaren hizmet verebilecek.

AYRINTILAR BİRAZDAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.