İSTANBUL MOBİLYA FUARI AÇILDI

Ekonomi 26.01.2022 - 15:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1826+ kez okundu.
 

İSTANBUL MOBİLYA FUARI AÇILDI

KAYMOS Başkanı Mehmet Yalçın, “Kayseri’mizden ve Türkiye’nin
  Cumhuriyet tarihinin en büyük, Dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı İstanbul’da açıldı. Ulusal ve Uluslararası 825 katılımcının yer aldığı İstanbul Mobilya Fuarı’nın açılışını büyü bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiklerini ifade eden MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı ve KAYMOS Başkanı Mehmet Yalçın, “Kayseri’mizden ve Türkiye’nin dört bir tarafından fuara katılım sağlayan mobilyacı sanayicilerimize hayırlı ve bereketli bol kazançlar diliyoruz.” dedi. OSB BAŞKANI YUNUS İMAMOĞLU MOBİLYA FUARINDA Geçtiğimiz günlerde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Başkan Yunus İmamoğlu, İstanbul Mobilya Fuarı’nın açılışına katıldı. Fuar açılışında kendilerini yalnız bırakmayan ve ayağının tozuyla fuara katılan OSB Başkanı Yunus İmamoğlu’na teşekkür eden Başkan Mehmet Yalçın “OSB Başkanımız Sayın İmamoğlu ile fuarda bulunan Kayseri firmalarımızı ziyaret ettik. Ayrıca Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Sayın Ahmet Güleç ve sektör temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunduk.” şeklinde konuştu. FUARCILARI KUMSMALL’A DAVET EDİYORUZ Olumsuz hava şartlarına rağmen yabancı müşteriler tarafından fuara yoğun bir katılım olduğunu dile getiren Başkan Yalçın, “Fuara katılan firmaları ve yabancı müşterileri Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si KUMSMALL’a davet ediyoruz. KUMSMALL’ın önemini onlara anlatıyoruz” dedi. KAYMOS üyesi birçok firmanın fuarda Kayseri’yi gururla temsil ettiğini belirten Yalçın, “En büyük metrekareli alanlar Kayseri firmalarımızda. Kendilerine başarılar ve bol kazançlar temenni ediyorum. Ekim ayı içerisinde de Kayseri’de fuar organize etmeyi planlıyoruz. OSB Başkanımız Sayın Yunus İmamoğlu ile de burada istişaresini yaptık. Bu yıl Kayseri mobilya sektörü olarak yeni ihracat rekoru kıracağımıza hem inanıyoruz, hem de bunun gayreti içerisinde var gücümüzle hep birlikte çalışacağız” dedi.  
KAYMOS Başkanı Mehmet Yalçın, “Kayseri’mizden ve Türkiye’nin

 

Cumhuriyet tarihinin en büyük, Dünyanın ikinci büyük mobilya fuarı İstanbul’da açıldı.

Ulusal ve Uluslararası 825 katılımcının yer aldığı İstanbul Mobilya Fuarı’nın açılışını büyü bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdiklerini ifade eden MOSFED Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı ve KAYMOS Başkanı Mehmet Yalçın, “Kayseri’mizden ve Türkiye’nin dört bir tarafından fuara katılım sağlayan mobilyacı sanayicilerimize hayırlı ve bereketli bol kazançlar diliyoruz.” dedi.

OSB BAŞKANI YUNUS İMAMOĞLU MOBİLYA FUARINDA

Geçtiğimiz günlerde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilen Başkan Yunus İmamoğlu, İstanbul Mobilya Fuarı’nın açılışına katıldı. Fuar açılışında kendilerini yalnız bırakmayan ve ayağının tozuyla fuara katılan OSB Başkanı Yunus İmamoğlu’na teşekkür eden Başkan Mehmet Yalçın “OSB Başkanımız Sayın İmamoğlu ile fuarda bulunan Kayseri firmalarımızı ziyaret ettik. Ayrıca Mobilya Dernekleri Federasyonu Başkanı Sayın Ahmet Güleç ve sektör temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulunduk.” şeklinde konuştu.

FUARCILARI KUMSMALL’A DAVET EDİYORUZ

Olumsuz hava şartlarına rağmen yabancı müşteriler tarafından fuara yoğun bir katılım olduğunu dile getiren Başkan Yalçın, “Fuara katılan firmaları ve yabancı müşterileri Avrupa’nın ve Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si KUMSMALL’a davet ediyoruz. KUMSMALL’ın önemini onlara anlatıyoruz” dedi.

KAYMOS üyesi birçok firmanın fuarda Kayseri’yi gururla temsil ettiğini belirten Yalçın, “En büyük metrekareli alanlar Kayseri firmalarımızda. Kendilerine başarılar ve bol kazançlar temenni ediyorum. Ekim ayı içerisinde de Kayseri’de fuar organize etmeyi planlıyoruz. OSB Başkanımız Sayın Yunus İmamoğlu ile de burada istişaresini yaptık. Bu yıl Kayseri mobilya sektörü olarak yeni ihracat rekoru kıracağımıza hem inanıyoruz, hem de bunun gayreti içerisinde var gücümüzle hep birlikte çalışacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.