HACILAR KAYMAKAMI SEZEN HACILARIN HUZURU İÇİN BÜTÜN TEDBİRLERİ ALIYORUZ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2017 - 12:22, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1790+ kez okundu.
 

HACILAR KAYMAKAMI SEZEN HACILARIN HUZURU İÇİN BÜTÜN TEDBİRLERİ ALIYORUZ

Hacılar Haber Gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Tandoğan ve İmtiyaz Sahibi Kadir Alpaslan Tandoğan Hacılar kaymakamı HALUK SEZEN’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  Hacılar Haber Gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Tandoğan ve İmtiyaz Sahibi Kadir Alpaslan Tandoğan Hacılar kaymakamı HALUK SEZEN’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Ziyarette Hacılar Kaymakamı Sezen, Hacılar Haber Gazetesi’ne Hacılar’da kaymakamlık olarak yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Sezen öncelikle Hacılar’da görev yapmaktan çok mutlu olduğunu belirti. Sezen Hacılar şirin ve güzel bir ilçe. Göreve başladığım günden bugüne bir çok sivil toplum öğütleri ve vatandaşlarımız ziyaretimize geldi. Bu ziyaretlerdeki izlenimlerim ve benim yapmış olduğum çalışmalar neticesinde, Hacılar’da,  asayiş ve zararlı madde alışkanlıkları başta olmak üzere eksiklikleri tespit ettik. Bu sorunlarla mücadele için hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladık. Bizim görevimiz vatandaşlarımıza devlet tarafından verilen, başta güvenlik olmak üzere eğitim, sağlık, müftülük hizmetleri ve sosyal hizmetlerin en iyi şekilde yapılmasını sağlamak. Bu konularda yapılması gereken hizmetlerden vatandaşlarımızın en iyi şekilde yararlanması için bütün çalışmalarımızı yapmaktayız. Kısa bir süre sonra ilçemiz bazı olumsuzluklarla anılan değil. Kayserinin en huzurlu güvenli ve güzel ilçesi olarak anılmaya başlayacak dedi. Hacılar Kaymakamı Sezen, vatandaşlarımızın da destekleri bizim için çok önemli. Bir şeyleri başarmak için devlet yetkililerine de ilçe halkının destek vermesi çok önemli. bazı olumsuzlukları ortadan kaldırmak için kaymakamlığımıza ve emniyetimizde vatandaşlarımızın da yardımcı olması gerekmekte. Bu konuda da ilçe sakinlerimizin desteklerini beklediğimizi sizin aracılığınız ile vatandaşlarımıza duyuruyor. Hep birlikte daha güzel bir Hacılar için el ele çalışalım dedi.
Hacılar Haber Gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Tandoğan ve İmtiyaz Sahibi Kadir Alpaslan Tandoğan Hacılar kaymakamı HALUK SEZEN’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Hacılar Haber Gazetesi genel yayın yönetmeni Ahmet Tandoğan ve İmtiyaz Sahibi Kadir Alpaslan Tandoğan Hacılar kaymakamı HALUK SEZEN’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Ziyarette Hacılar Kaymakamı Sezen, Hacılar Haber Gazetesi’ne Hacılar’da kaymakamlık olarak yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Sezen öncelikle Hacılar’da görev yapmaktan çok mutlu olduğunu belirti. Sezen Hacılar şirin ve güzel bir ilçe. Göreve başladığım günden bugüne bir çok sivil toplum öğütleri ve vatandaşlarımız ziyaretimize geldi. Bu ziyaretlerdeki izlenimlerim ve benim yapmış olduğum çalışmalar neticesinde, Hacılar’da,  asayiş ve zararlı madde alışkanlıkları başta olmak üzere eksiklikleri tespit ettik. Bu sorunlarla mücadele için hiç vakit kaybetmeden çalışmalara başladık. Bizim görevimiz vatandaşlarımıza devlet tarafından verilen, başta güvenlik olmak üzere eğitim, sağlık, müftülük hizmetleri ve sosyal hizmetlerin en iyi şekilde yapılmasını sağlamak. Bu konularda yapılması gereken hizmetlerden vatandaşlarımızın en iyi şekilde yararlanması için bütün çalışmalarımızı yapmaktayız. Kısa bir süre sonra ilçemiz bazı olumsuzluklarla anılan değil. Kayserinin en huzurlu güvenli ve güzel ilçesi olarak anılmaya başlayacak dedi. Hacılar Kaymakamı Sezen, vatandaşlarımızın da destekleri bizim için çok önemli. Bir şeyleri başarmak için devlet yetkililerine de ilçe halkının destek vermesi çok önemli. bazı olumsuzlukları ortadan kaldırmak için kaymakamlığımıza ve emniyetimizde vatandaşlarımızın da yardımcı olması gerekmekte. Bu konuda da ilçe sakinlerimizin desteklerini beklediğimizi sizin aracılığınız ile vatandaşlarımıza duyuruyor. Hep birlikte daha güzel bir Hacılar için el ele çalışalım dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.