HACILAR YENİ PARKLARLA DAHA GÜZEL

Gündem 02.10.2019 - 23:16, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1903+ kez okundu.
 

HACILAR YENİ PARKLARLA DAHA GÜZEL

Başkan Özdoğan, çocuk ve kadınlara yönelik projelerin
  Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe hedefiyle çalışan Hacılar Belediyesi, halkın vakit geçirebileceği ve spor yapabileceği, çocukların oyun oynayabileceği yeni parkların yapımına devam ediyor. Geçtiğimiz dönemde, 21 bin m² alana sahip içerisinde 3 adet mini futbol ve basketbol sahaları bulunan toplam 5 yeni parkın yapımını tamamlayarak halkın kullanımına sunduklarını ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, son olarak Hacılar Erciyes yolu üzerinde bin 372 metrekarelik yeni bir parkın daha yapılarak vatandaşların kullanımına sunduklarını söyledi. Başkan Özdoğan, çocuk ve kadınlara yönelik projelerin öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, “Parklar, çocuklarımızın ve kadınlarımızın yoğun olarak yararlandığı alanlar. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve kadınlarımızın daha iyi vakit geçirmesi için parklarımızı yeniliyoruz ve yeni parklar yapıyoruz. Bu manada Aşağı Mahalle Erenler Caddesi üzende bulunan parkımızı yeniledik. Burası ilçemize ve halkımıza yakışır modern bir park oldu. Halkımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.
Başkan Özdoğan, çocuk ve kadınlara yönelik projelerin

 

Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe hedefiyle çalışan Hacılar Belediyesi, halkın vakit geçirebileceği ve spor yapabileceği, çocukların oyun oynayabileceği yeni parkların yapımına devam ediyor.

Geçtiğimiz dönemde, 21 bin m² alana sahip içerisinde 3 adet mini futbol ve basketbol sahaları bulunan toplam 5 yeni parkın yapımını tamamlayarak halkın kullanımına sunduklarını ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, son olarak Hacılar Erciyes yolu üzerinde bin 372 metrekarelik yeni bir parkın daha yapılarak vatandaşların kullanımına sunduklarını söyledi.

Başkan Özdoğan, çocuk ve kadınlara yönelik projelerin öncelikleri arasında yer aldığını belirterek, “Parklar, çocuklarımızın ve kadınlarımızın yoğun olarak yararlandığı alanlar. Geleceğimiz olan çocuklarımızın ve kadınlarımızın daha iyi vakit geçirmesi için parklarımızı yeniliyoruz ve yeni parklar yapıyoruz. Bu manada Aşağı Mahalle Erenler Caddesi üzende bulunan parkımızı yeniledik. Burası ilçemize ve halkımıza yakışır modern bir park oldu. Halkımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.