HACILAR KÜLTÜR YARDIM VE DAYANIŞMA VAKFI BURS KAYITLARI BAŞLADI

Eğitim 27.08.2021 - 11:21, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1369+ kez okundu.
 

HACILAR KÜLTÜR YARDIM VE DAYANIŞMA VAKFI BURS KAYITLARI BAŞLADI

Hacılar sanayici ve iş adamları tarafından kurularak faaliyete geçirilen
Hacılar sanayici ve iş adamları tarafından kurularak faaliyete geçirilen Hacılar Kültür Yardım ve Dayanışma Vakfı eğitime verdiği destek artarak devam ediyor. Hacılarda faaliyet gösteren Vakfın , kuruluş amaçları içerisinde bulunan eğitime destek programı çerçevesinde 1200 lisans eğitimi yapmakta olan öğrenciye eğitim bursu verilmekte  Vakfın, bu yılda burs başvuruları başladı.     Burs başvurusu yapacak öğrencilerin Hacılar Kültür Yardım ve Dayanışma Vakfı giderek Başvuru formu ve gerekli belgeleri alabilirler.  BURS İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR;  - Öğrencinin Hacılar’lı olması - 4 Yıllık Devlet Üniversitesinde lisans Öğrenci olması - 100 Burslu Özel üniversite kazanan öğrenciler de başvuru yapabilirler Daha önce Burs almış öğrenciler ders kayıtlarını yaptıktan sonra 2021-2022 dönemi öğrenci belgelerini getirerek burslarını yenilemeleri gerekmektedir.   Vakıf Adresi: HACILAR KÜLTÜR YARDIM VE DAYANIŞMA VAKFI ADRESİ: Yeni Mah. Sanayi cad. No: 7/ A (Hacılar Emniyet Müdürlüğü yanı)  
Hacılar sanayici ve iş adamları tarafından kurularak faaliyete geçirilen

Hacılar sanayici ve iş adamları tarafından kurularak faaliyete geçirilen Hacılar Kültür Yardım ve Dayanışma Vakfı eğitime verdiği destek artarak devam ediyor. Hacılarda faaliyet gösteren Vakfın , kuruluş amaçları içerisinde bulunan eğitime destek programı çerçevesinde 1200 lisans eğitimi yapmakta olan öğrenciye eğitim bursu verilmekte  Vakfın, bu yılda burs başvuruları başladı.

    Burs başvurusu yapacak öğrencilerin Hacılar Kültür Yardım ve Dayanışma Vakfı giderek Başvuru formu ve gerekli belgeleri alabilirler.

 BURS İÇİN GEREKLİ ŞARTLAR;

 - Öğrencinin Hacılar’lı olması

- 4 Yıllık Devlet Üniversitesinde lisans Öğrenci olması

- 100 Burslu Özel üniversite kazanan öğrenciler de başvuru yapabilirler

Daha önce Burs almış öğrenciler ders kayıtlarını yaptıktan sonra 2021-2022 dönemi öğrenci belgelerini getirerek burslarını yenilemeleri gerekmektedir.

 

Vakıf Adresi: HACILAR KÜLTÜR YARDIM VE DAYANIŞMA VAKFI ADRESİ: Yeni Mah. Sanayi cad. No: 7/ A (Hacılar Emniyet Müdürlüğü yanı)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.