HACILAR’DA KARNE HEYECANI

Eğitim 18.01.2020 - 10:55, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2219+ kez okundu.
 

HACILAR’DA KARNE HEYECANI

Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Bilal Özdoğan
  Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler ile öğretmenler yarı yıl tatiline girdi. Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, öğrencilere karne dağıttı. Demokrasi Şehitleri İlkokulu öğrencileri, Kaymakam Sezen ve Başkan Özdoğan’ın elinden karne almanın mutluluğunu yaşadı. Öğrencilere karnelerini, başarı belgelerini ve hediyelerini, Kaymakam Haluk Sezen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan ile birlikte veren Başkan Özdoğan, tüm eğitim camiasına öğrenci ve velilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yarı yıl tatil geçirmelerini temenni etti. Özdoğan, öğrencilerden tatilde spor ve bilim aktivitelerine katılmalarını, mümkün olduğunca televizyon ve bilgisayardan uzak durmalarını da tavsiye etti.  
Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Bilal Özdoğan

 

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler ile öğretmenler yarı yıl tatiline girdi. Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, öğrencilere karne dağıttı.
Demokrasi Şehitleri İlkokulu öğrencileri, Kaymakam Sezen ve Başkan Özdoğan’ın elinden karne almanın mutluluğunu yaşadı.
Öğrencilere karnelerini, başarı belgelerini ve hediyelerini, Kaymakam Haluk Sezen ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Erdoğan ile birlikte veren Başkan Özdoğan, tüm eğitim camiasına öğrenci ve velilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yarı yıl tatil geçirmelerini temenni etti. Özdoğan, öğrencilerden tatilde spor ve bilim aktivitelerine katılmalarını, mümkün olduğunca televizyon ve bilgisayardan uzak durmalarını da tavsiye etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.