HACILAR BELEDİYESİ VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KİTAP BAĞIŞI

Eğitim 07.03.2022 - 09:33, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2714+ kez okundu.
 

HACILAR BELEDİYESİ VE AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDAN KİTAP BAĞIŞI

Kitap teslim töreninin ardından konuşan Hacılar Belediye Başkanı
  ÖZDOĞAN “KİTAP OKUYARAK GELECEĞE SAĞLAM ADIMLAR ATMALIYIZ” Hacılar Belediyesi ve Ak Parti Hacılar İlçe Teşkilatı gençlik kolları tarafından Karpuzsekisi Mustafa Tatar Ortaokulu’na kitap bağışı yapıldı. Yeni kurulan kütüphaneye yapılan kitap bağışının ardından öğrencilerle birlikte istiklal marşı okuyan Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan gençlere hafta sonunda kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Düzenlenen kitap teslim törenine Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Ak parti Gençlik kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vahdi Ünal, Okul Müdürü Erol Sarı, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Kitap teslim töreninin ardından konuşan Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımıza, böyle bir kütüphane oluşturularak teslim edilmesinden oldukça memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyordum. İnşallah yavrularımız bol bol kitap okuyarak geleceğe daha iyi hazırlansınlar. Ülkemize ve vatanımıza  daha iyi hizmet etsinler” dedi. Öğretmen ve öğrencilerle kütüphanede incelemede bulunan Başkan Özdoğan öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Daha sonra Başkan Özdoğan ve beraberindeki heyet öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı okuyarak hafta sonu tatilinin startını verdiler. Özdoğan kütüphaneye katkı sağlayan herkese teşekkür ederek kitap bağışlarının devam edeceğini belirtti.
Kitap teslim töreninin ardından konuşan Hacılar Belediye Başkanı

 

ÖZDOĞAN “KİTAP OKUYARAK GELECEĞE SAĞLAM ADIMLAR ATMALIYIZ”

Hacılar Belediyesi ve Ak Parti Hacılar İlçe Teşkilatı gençlik kolları tarafından Karpuzsekisi Mustafa Tatar Ortaokulu’na kitap bağışı yapıldı. Yeni kurulan kütüphaneye yapılan kitap bağışının ardından öğrencilerle birlikte istiklal marşı okuyan Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan gençlere hafta sonunda kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Düzenlenen kitap teslim törenine Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Ak Parti Hacılar İlçe Başkanı Ahmet Övüç, Ak parti Gençlik kolları Başkanı Furkan Mert Şimşek, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Vahdi Ünal, Okul Müdürü Erol Sarı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Kitap teslim töreninin ardından konuşan Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımıza, böyle bir kütüphane oluşturularak teslim edilmesinden oldukça memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyordum. İnşallah yavrularımız bol bol kitap okuyarak geleceğe daha iyi hazırlansınlar. Ülkemize ve vatanımıza  daha iyi hizmet etsinler” dedi.

Öğretmen ve öğrencilerle kütüphanede incelemede bulunan Başkan Özdoğan öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Daha sonra Başkan Özdoğan ve beraberindeki heyet öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı okuyarak hafta sonu tatilinin startını verdiler. Özdoğan kütüphaneye katkı sağlayan herkese teşekkür ederek kitap bağışlarının devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.