BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HACILAR'DA MUHTARLARLA BULUŞTU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.09.2022 - 14:20, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2116+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HACILAR'DA MUHTARLARLA BULUŞTU

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Hacılar Belediye Başkanı
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Erdoğan Hacılar Belediye Meclis salonunda bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında istişarelerde bulundular. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, güzel şehrimiz Kayseri’de vatandaşlarımızın taleplerini mahalle mahalle dinliyor ve çözüm üretiyoruz Bugün de Hacılarımızın kıymetli muhtarlarıyla bir araya gelerek bizlerden beklentilerini dinledik. Hamd olsun ki yaptığımız hizmetler neticesinde muhtarlarımızdan hep teşekkür aldık. Şükürler olsun hem Büyükşehir hem de Hacılar Belediyemiz el ele veriyor Hacılarımızın tüm ihtiyaçlarını gidermek için gayret gösteriyoruz. Mevlam yaptığımız işlerde halkımızın duasını almayı nasip eylesin. Dedi.    
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Hacılar Belediye Başkanı

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Hacılar Belediye Başkanı Bilal Erdoğan Hacılar Belediye Meclis salonunda bir araya gelerek mahallelerin sorunları hakkında istişarelerde bulundular. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, güzel şehrimiz Kayseri’de vatandaşlarımızın taleplerini mahalle mahalle dinliyor ve çözüm üretiyoruz

Bugün de Hacılarımızın kıymetli muhtarlarıyla bir araya gelerek bizlerden beklentilerini dinledik. Hamd olsun ki yaptığımız hizmetler neticesinde muhtarlarımızdan hep teşekkür aldık.

Şükürler olsun hem Büyükşehir hem de Hacılar Belediyemiz el ele veriyor Hacılarımızın tüm ihtiyaçlarını gidermek için gayret gösteriyoruz. Mevlam yaptığımız işlerde halkımızın duasını almayı nasip eylesin. Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.