BÜYÜKKILIÇ VE ALPARSLAN PROTOKOL İMZALADI

Gündem 12.06.2020 - 13:08, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2068+ kez okundu.
 

BÜYÜKKILIÇ VE ALPARSLAN PROTOKOL İMZALADI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan ve oda yönetimi ile hem dezenfeksiyon hem de Akıllı Şehir programına eklenmeleri hususunda protokol imzaladı. İmzalanan protokol ile berberlere ve kuaförlere dezenfektan konusunda destek verecek ve belediyenin sertifikalı denetim uygulaması başlatacak. Sertifikalı iş yerlerini halka duyuracak. Ayrıca vatandaşların Akıllı Şehir uygulamasından istedikleri iş yerinin iletişim ve konum bilgisine de ulaşabilecekler.  
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Memduh Büyükkılıç ile Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Rıfat Alparslan ve oda yönetimi ile hem dezenfeksiyon hem de Akıllı Şehir programına eklenmeleri hususunda protokol imzaladı.

İmzalanan protokol ile berberlere ve kuaförlere dezenfektan konusunda destek verecek ve belediyenin sertifikalı denetim uygulaması başlatacak. Sertifikalı iş yerlerini halka duyuracak. Ayrıca vatandaşların Akıllı Şehir uygulamasından istedikleri iş yerinin iletişim ve konum bilgisine de ulaşabilecekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.