BAŞKAN ÖZDOĞAN TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI

Gündem 19.06.2019 - 18:37, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1724+ kez okundu.
 

BAŞKAN ÖZDOĞAN TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI

Özdoğan, biz yerel yöneticiler olarak emanet edilen
  Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, ilçe belediye başkanları ve  Büyükşehir  belediye başkanları ile birlikte Tarihi Kentler Birliği'nin Meclis Toplantısı'na katıldı. Özdoğan, biz yerel yöneticiler olarak emanet edilen şehirlerimizi daima korumak ve geliştirmek ile mükellefiz. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tarihi Kentler Birliği Başkanı olarak seçilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve Tarihi Kentler Birliğin'de encümen üyesi olarak seçilen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ilçem ve şahsım adına tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Dedi.  
Özdoğan, biz yerel yöneticiler olarak emanet edilen

 

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, ilçe belediye başkanları ve  Büyükşehir  belediye başkanları ile birlikte Tarihi Kentler Birliği'nin Meclis Toplantısı'na katıldı.

Özdoğan, biz yerel yöneticiler olarak emanet edilen şehirlerimizi daima korumak ve geliştirmek ile mükellefiz. Bu bilinçle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tarihi Kentler Birliği Başkanı olarak seçilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ve Tarihi Kentler Birliğin'de encümen üyesi olarak seçilen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç'ı ilçem ve şahsım adına tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum. Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.