ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN KAZA YAPTI

Asayiş 05.06.2019 - 21:41, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1640+ kez okundu.
 

ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KÖPEĞE ÇARPMAMAK İÇİN KAZA YAPTI

Araç orta refüje çarpıp takla attı
    Hacılar Kayseri caddesi, Deli Mehmetin yokuşu üzerinde meydana gelen kazada bir otomobil ağır hasar gördü. Hacılar’dan Kayseri istikametine gitmekte olan Reno Toros marka bir binek otomobil sürücüsü, önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için  manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç  orta refüje çarpıp takla attı . Takla atan otomobil geliş istikametine geçti . Araç ağır hasar görürken araç sürücüsü olay yerine gelen vatandaşlar tarafından araçtan çıkartıldı. Sürücü A.T bunu bile kanamdan kazayı atlattı.
Araç orta refüje çarpıp takla attı

 

 

Hacılar Kayseri caddesi, Deli Mehmetin yokuşu üzerinde meydana gelen kazada bir otomobil ağır hasar gördü.

Hacılar’dan Kayseri istikametine gitmekte olan Reno Toros marka bir binek otomobil sürücüsü, önüne aniden çıkan köpeğe çarpmamak için  manevra yapınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Araç  orta refüje çarpıp takla attı . Takla atan otomobil geliş istikametine geçti . Araç ağır hasar görürken araç sürücüsü olay yerine gelen vatandaşlar tarafından araçtan çıkartıldı. Sürücü A.T bunu bile kanamdan kazayı atlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.