TURKUAZ SERAMİK, İSO İKİNCİ 500 LİSTESİNDE YÜKSELİŞTE

Ekonomi 31.07.2024 - 11:45, Güncelleme: 31.07.2024 - 11:45 15140+ kez okundu.
 

TURKUAZ SERAMİK, İSO İKİNCİ 500 LİSTESİNDE YÜKSELİŞTE

1993 yılında kurulan ve seramik sağlık gereçleri sektöründe 30 yılı aşkın deneyimiyle faaliyet gösteren Turkuaz Seramik,
1993 yılında kurulan ve seramik sağlık gereçleri sektöründe 30 yılı aşkın deneyimiyle faaliyet gösteren Turkuaz Seramik, bu yıl İSO İkinci 500 Listesi'nde önemli bir yükseliş göstererek 424. sıraya yerleşti. Şirket, teknolojiyi yakından takip ederek ürünlerini sürekli olarak geliştirme ve ergonomik çözümler sunma konusundaki kararlılığı ile sektördeki yerini sağlamlaştırıyor. Turkuaz Seramik, Türkiye'nin büyük sanayi kuruluşları arasında kendine sağlam bir yer edinerek, uzun yıllardır yurt dışına ihracat yaparak global arenada adından söz ettiriyor. 60’tan fazla ülkeye yaptığı ihracat, Türkiye'nin seramik sağlık gereçleri sektöründeki uluslararası başarısını gözler önüne seriyor. Seramik sağlık gereçleri alanında kritik bir rol oynayan Turkuaz Seramik, 30 yıllık deneyimi ve sürekli gelişen ürün portföyü ile sektördeki öncü firmalardan biri olmaya devam ediyor. Turkuaz Seramik'in İSO İkinci 500 Listesi'nde 424. sıraya yükselmesi hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Özkaya, “Şirketimizin İSO İkinci 500 Listesi'nde daha üst sıralara yükselmesi, istikrarlı büyüme stratejimizin başarısını bir kez daha ortaya koydu. Üretimden net satışların değerlendirildiği bu araştırmada, 2023 yılının zorlu koşullarına rağmen gösterdiğimiz performans, Türk sanayisinin ve fedakâr yatırımcılarımızın gücünü bir kez daha kanıtladı. Tüm paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarımızın devamını diliyorum.” dedi.
1993 yılında kurulan ve seramik sağlık gereçleri sektöründe 30 yılı aşkın deneyimiyle faaliyet gösteren Turkuaz Seramik,

1993 yılında kurulan ve seramik sağlık gereçleri sektöründe 30 yılı aşkın deneyimiyle faaliyet gösteren Turkuaz Seramik, bu yıl İSO İkinci 500 Listesi'nde önemli bir yükseliş göstererek 424. sıraya yerleşti. Şirket, teknolojiyi yakından takip ederek ürünlerini sürekli olarak geliştirme ve ergonomik çözümler sunma konusundaki kararlılığı ile sektördeki yerini sağlamlaştırıyor.

Turkuaz Seramik, Türkiye'nin büyük sanayi kuruluşları arasında kendine sağlam bir yer edinerek, uzun yıllardır yurt dışına ihracat yaparak global arenada adından söz ettiriyor. 60’tan fazla ülkeye yaptığı ihracat, Türkiye'nin seramik sağlık gereçleri sektöründeki uluslararası başarısını gözler önüne seriyor. Seramik sağlık gereçleri alanında kritik bir rol oynayan Turkuaz Seramik, 30 yıllık deneyimi ve sürekli gelişen ürün portföyü ile sektördeki öncü firmalardan biri olmaya devam ediyor.

Turkuaz Seramik'in İSO İkinci 500 Listesi'nde 424. sıraya yükselmesi hakkında açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Özkaya, “Şirketimizin İSO İkinci 500 Listesi'nde daha üst sıralara yükselmesi, istikrarlı büyüme stratejimizin başarısını bir kez daha ortaya koydu. Üretimden net satışların değerlendirildiği bu araştırmada, 2023 yılının zorlu koşullarına rağmen gösterdiğimiz performans, Türk sanayisinin ve fedakâr yatırımcılarımızın gücünü bir kez daha kanıtladı. Tüm paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarımızın devamını diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.