TURKUAZ SERAMİK EN FAZLA İHRACAT YAPAN 5. FİRMA OLDU

Ekonomi 23.09.2023 - 12:54, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2763+ kez okundu.
 

TURKUAZ SERAMİK EN FAZLA İHRACAT YAPAN 5. FİRMA OLDU

Turkuaz seramik yönetim kurulu başkanı Abidin Özkaya,
TURKUAZ SERAMİK EN FAZLA İHRACAT YAPAN 5. FİRMA OLDU  Turkuaz Seramik, İhracat Şampiyonları Ödül Töreni'nde bir kez daha büyük bir başarıya imza attı. Her yıl Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen bu prestijli etkinlikte, Turkuaz Seramik "Seramik Sağlık Gereçleri" kategorisinde en fazla ihracat yapan 5. firma olarak bir ödüle daha layık görüldü.  Birlikten yapılan açıklamaya göre, seramik, çimento, cam sektörlerinin ihracatçı firmalarını bünyesinde bulunduran ve 2 binin üzerinde üyesiyle tek ve koordinatör ihracatçı birliği olan ÇCSİB tarafından düzenlenen 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni, sektör temsilcileri ve ihracatçı firmaların katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulhamit Akçay ve Tansu Kumru’nun açılışını yaptığı törende 46 firmaya toplam 78 ödül takdim edildi.   Seramik Sağlık Gereçleri" kategorisinde en fazla ihracat yapan 5. firma olarak bir ödüle layık görülen  Turkuaz seramik yönetim kurulu başkanı Abidin Özkaya, 1993 yılında Kayseri'de kurulan Turkuaz Seramik, sektördeki hızlı büyümesi ve üstün kaliteli ürünleri ile tanınan bir marka haline gelmiştir.DEDİ. Özkaya , özellikle sağlık gereçleri pazarına odaklanarak özel ürünler üreten firma, işlevsel ve estetik açıdan mükemmel tasarımlarıyla birçok ödül kazanmıştır. Turkuaz Seramik, teknolojiyi yakından takip ederek ürünlerini sürekli olarak geliştirme ve ergonomik çözümler sunma konusundaki kararlılığıyla öne çıkmaktadır. Bu son ödül, Turkuaz Seramik'in Türk seramik sektöründeki liderliğini ve ihracattaki etkinliğini bir kez daha tescillemiştir. Turkuaz Seramik olarak, bu ödüle layık görülmüş olmaktan büyük bir gurur ve sevinç duyuyoruz. Türkiye ekonomisine katkı sağlamak amacıyla gösterdiğimiz azim ve kararlılıkla ilerlemeye devam ederken, bu başarıyı değerli Turkuaz Ailesi ile paylaşmaktan büyük bir onur duyuyoruz.Dedi
Turkuaz seramik yönetim kurulu başkanı Abidin Özkaya,

TURKUAZ SERAMİK EN FAZLA İHRACAT YAPAN 5. FİRMA OLDU

 Turkuaz Seramik, İhracat Şampiyonları Ödül Töreni'nde bir kez daha büyük bir başarıya imza attı. Her yıl Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından düzenlenen bu prestijli etkinlikte, Turkuaz Seramik "Seramik Sağlık Gereçleri" kategorisinde en fazla ihracat yapan 5. firma olarak bir ödüle daha layık görüldü.

 Birlikten yapılan açıklamaya göre, seramik, çimento, cam sektörlerinin ihracatçı firmalarını bünyesinde bulunduran ve 2 binin üzerinde üyesiyle tek ve koordinatör ihracatçı birliği olan ÇCSİB tarafından düzenlenen 5. İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni, sektör temsilcileri ve ihracatçı firmaların katılımıyla gerçekleştirildi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkanı Erdem Çenesiz, ÇCSİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Abdulhamit Akçay ve Tansu Kumru’nun açılışını yaptığı törende 46 firmaya toplam 78 ödül takdim edildi.

 

Seramik Sağlık Gereçleri" kategorisinde en fazla ihracat yapan 5. firma olarak bir ödüle layık görülen  Turkuaz seramik yönetim kurulu başkanı Abidin Özkaya, 1993 yılında Kayseri'de kurulan Turkuaz Seramik, sektördeki hızlı büyümesi ve üstün kaliteli ürünleri ile tanınan bir marka haline gelmiştir.DEDİ. Özkaya , özellikle sağlık gereçleri pazarına odaklanarak özel ürünler üreten firma, işlevsel ve estetik açıdan mükemmel tasarımlarıyla birçok ödül kazanmıştır.

Turkuaz Seramik, teknolojiyi yakından takip ederek ürünlerini sürekli olarak geliştirme ve ergonomik çözümler sunma konusundaki kararlılığıyla öne çıkmaktadır. Bu son ödül, Turkuaz Seramik'in Türk seramik sektöründeki liderliğini ve ihracattaki etkinliğini bir kez daha tescillemiştir.

Turkuaz Seramik olarak, bu ödüle layık görülmüş olmaktan büyük bir gurur ve sevinç duyuyoruz. Türkiye ekonomisine katkı sağlamak amacıyla gösterdiğimiz azim ve kararlılıkla ilerlemeye devam ederken, bu başarıyı değerli Turkuaz Ailesi ile paylaşmaktan büyük bir onur duyuyoruz.Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.