KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ’NDE 2019/2020 DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Eğitim 08.09.2019 - 08:36, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2893+ kez okundu.
 

KAYSERİ OSB TEKNİK KOLEJİ’NDE 2019/2020 DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

9 Eylül’de başlayacak olan 2019/2020 eğitim öğretim yılı
9 Eylül’de başlayacak olan 2019/2020 eğitim öğretim yılı öncesinde Kayseri OSB Teknik Koleji’nde değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Bölge Müdürü Ali Yaprak, Genel Sekreter Adil Özhan, Teknik Kolej idareci ve öğretmenleri katıldı. Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan yaptığı konuşmada; eğitimin, birlikteliğin ve takım çalışmasının önemine vurgu yaparak okul yöneticileri ve öğretmelere başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri dileğinde bulundu. Başkan Nursaçan; “Ülkemizde mesleki yeterlilik düzeyinin geliştirilmesi ve mesleki eğitimin uluslararası standartlara yükseltilmesi için eğitim en önemli unsurdur. Dünya standartlarında eğitim vermek için kurulan Özel Kayseri OSB Teknik Koleji öğrencilerimize modern dersliklerde eğitim imkânı sunmaktadır. Tecrübeli eğitim kadrosu ile eğitim kalitesini yükselten OSB Teknik Koleji ülkemize faydalı nesiller yetiştirmektedir. Sanayi Bölgemizdeki işletmelere “ana eleman” yetiştiren okulumuz mezun olan öğrencilerine daha kolay meslek sahibi olma imkânı da vermektedir.” dedi.
9 Eylül’de başlayacak olan 2019/2020 eğitim öğretim yılı

9 Eylül’de başlayacak olan 2019/2020 eğitim öğretim yılı öncesinde Kayseri OSB Teknik Koleji’nde değerlendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıya Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Bölge Müdürü Ali Yaprak, Genel Sekreter Adil Özhan, Teknik Kolej idareci ve öğretmenleri katıldı.
Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan yaptığı konuşmada; eğitimin, birlikteliğin ve takım çalışmasının önemine vurgu yaparak okul yöneticileri ve öğretmelere başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri dileğinde bulundu.
Başkan Nursaçan; “Ülkemizde mesleki yeterlilik düzeyinin geliştirilmesi ve mesleki eğitimin uluslararası standartlara yükseltilmesi için eğitim en önemli unsurdur.

Dünya standartlarında eğitim vermek için kurulan Özel Kayseri OSB Teknik Koleji öğrencilerimize modern dersliklerde eğitim imkânı sunmaktadır. Tecrübeli eğitim kadrosu ile eğitim kalitesini yükselten OSB Teknik Koleji ülkemize faydalı nesiller yetiştirmektedir. Sanayi Bölgemizdeki işletmelere “ana eleman” yetiştiren okulumuz mezun olan öğrencilerine daha kolay meslek sahibi olma imkânı da vermektedir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.