HACILAR ‘DA YATILI KURAN KURSUNDA KORKUTAN YANGIN

Gündem 28.09.2016 - 10:27, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2447+ kez okundu.
 

HACILAR ‘DA YATILI KURAN KURSUNDA KORKUTAN YANGIN

Hacılar Akyazı mahallesinde bulunan Hacı Şükrü Baktır Kuran Kursunda saat 22. 30
Hacılar Akyazı  mahallesinde bulunan Hacı Şükrü Baktır Kuran Kursunda  saat  22. 30 civarında  çıkan yangında Kuran kursunun çatı katında bulunan mescit ve yemek hane kullanılmaz hale geldi. Yatılı Kuran kursunun çatı katında başlayan yangından haberdar olan kurs yetkilileri yatılı olarak kalan öğrencileri tahliye etikten sonra itfaiyeye haber verdiler Kayseri  Büyükşehir itfaiyesi tarafından müdahale edilen yangın 2 saate yakın süren bir çalışma sonunda  söndürüldü. İtfaiye yetkililerinin yaptıkları ön  inceleme sonucunda  yangının mescit olarak kullanılan bölümde  ki  ses cihazından çıkma ihtimali üzerinde  duruyor. Yangıdan sonra yurtta kalan öğrenciler mahalle sakinlerinin de  yardımı ile evlere yerleştirilirken, yangında sadece maddi hasar meydana  gelmesi her hangi bir yaralanma olmaması sevindirdi.
Hacılar Akyazı mahallesinde bulunan Hacı Şükrü Baktır Kuran Kursunda saat 22. 30

Hacılar Akyazı  mahallesinde bulunan Hacı Şükrü Baktır Kuran Kursunda  saat  22. 30 civarında  çıkan yangında Kuran kursunun çatı katında bulunan mescit ve yemek hane kullanılmaz hale geldi.

Yatılı Kuran kursunun çatı katında başlayan yangından haberdar olan kurs yetkilileri yatılı olarak kalan öğrencileri tahliye etikten sonra itfaiyeye haber verdiler Kayseri  Büyükşehir itfaiyesi tarafından müdahale edilen yangın 2 saate yakın süren bir çalışma sonunda  söndürüldü. İtfaiye yetkililerinin yaptıkları ön  inceleme sonucunda  yangının mescit olarak kullanılan bölümde  ki  ses cihazından çıkma ihtimali üzerinde  duruyor. Yangıdan sonra yurtta kalan öğrenciler mahalle sakinlerinin de  yardımı ile evlere yerleştirilirken, yangında sadece maddi hasar meydana  gelmesi her hangi bir yaralanma olmaması sevindirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.