YOLA AKAN PASLI SU GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.05.2016 - 10:26, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2796+ kez okundu.
 

YOLA AKAN PASLI SU GÖRENLERİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

HACILAR-KAYSERİ YOLUNDA BİR İŞLETMEDEN
Gece saatlerinde Hacılar ’da bulunan bir işlemeden henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle   yola paslı su aktı, suyun  paslı  olması  vatandaşlar arasında asitli su korkusu yaratı. Gazetemiz tarafından iletişime geçilen işletme ile yapılan görüşmede suyun her hangi bir tehlikesi olmadığı, önlemlerin alındığı belirtildi. Araçların zarar gördüğü yolda Belediye  tarafından temizleme işlemleri  başladı.  
HACILAR-KAYSERİ YOLUNDA BİR İŞLETMEDEN

Gece saatlerinde Hacılar ’da bulunan bir işlemeden henüz sebebi bilinmeyen bir nedenle   yola paslı su aktı, suyun  paslı  olması  vatandaşlar arasında asitli su korkusu yaratı.

Gazetemiz tarafından iletişime geçilen işletme ile yapılan görüşmede suyun her hangi bir tehlikesi olmadığı, önlemlerin alındığı belirtildi.

Araçların zarar gördüğü yolda Belediye  tarafından temizleme işlemleri  başladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.