YATILI KURAN KURSU LOJMANI TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2016 - 15:13, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2441+ kez okundu.
 

YATILI KURAN KURSU LOJMANI TEMEL ATMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hacılar İlçesi Akyazı Mahallesinde hayırsever işadamı Ahmet Çetinkaya tarafından yaptırılacak olan
   Hacılar İlçesi Akyazı Mahallesinde hayırsever işadamı Ahmet Çetinkaya tarafından yaptırılacak olan 8 dairelik kuran kursu lojmanı temel atma töreni gerçekleştirildi.  Düzenlenen temel atma törenine Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları Atıf Akşit, Salih Sezik, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Veli Alparslan, Hayırsever Hacı Şükrü Baktır ve Mehmet Kabak, Müftülük personeli ve Hacı Şükrü Baktır Yatılı Kuran Kursu öğrencileri katıldı.  Tören öncesi bir konuşma yapan Veli Alparslan Hoca, desteklerinden dolayı İl Müftülüğüne ve Hacılar Belediyesi'ne teşekkür etti.  Daha sonra konuşan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise Hacılar İlçesinin hayırseverlikte örnek bir ilçe olduğunu belirterek, hayırsever işadamı Ahmet Çetinkaya ve tüm hayırseverlere yapmış oldukları hayır hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.  Son olarak konuşan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'de daha önce hayırsever işadamı Hacı Şükrü Baktır tarafından yaptırılan yatılı erkek kuran kursu binasının lojman ihtiyacının bir diğer hayırsever işadamı Ahmet Çetinkaya tarafından yaptırılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, teşekkür etti.   İl Müftüsü Doç. Dr. Güven, konuşmasının ardından yaptığı dua ve akabinde kurban kesimi ile tören son buldu.   Programın ardından katılımcılar, hayırsever işadamı Mehmet Kabak tarafından yaptırılan Turan-Fatma Kabak Kuran Kursu'nu ziyaret etti.
Hacılar İlçesi Akyazı Mahallesinde hayırsever işadamı Ahmet Çetinkaya tarafından yaptırılacak olan
 
 Hacılar İlçesi Akyazı Mahallesinde hayırsever işadamı Ahmet Çetinkaya tarafından yaptırılacak olan 8 dairelik kuran kursu lojmanı temel atma töreni gerçekleştirildi.
 Düzenlenen temel atma törenine Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları Atıf Akşit, Salih Sezik, İlçe Müftüsü Mehmet Özbek, Veli Alparslan, Hayırsever Hacı Şükrü Baktır ve Mehmet Kabak, Müftülük personeli ve Hacı Şükrü Baktır Yatılı Kuran Kursu öğrencileri katıldı.
 Tören öncesi bir konuşma yapan Veli Alparslan Hoca, desteklerinden dolayı İl Müftülüğüne ve Hacılar Belediyesi'ne teşekkür etti.
 Daha sonra konuşan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ise Hacılar İlçesinin hayırseverlikte örnek bir ilçe olduğunu belirterek, hayırsever işadamı Ahmet Çetinkaya ve tüm hayırseverlere yapmış oldukları hayır hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
 Son olarak konuşan İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven'de daha önce hayırsever işadamı Hacı Şükrü Baktır tarafından yaptırılan yatılı erkek kuran kursu binasının lojman ihtiyacının bir diğer hayırsever işadamı Ahmet Çetinkaya tarafından yaptırılmasından dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, teşekkür etti. 
 İl Müftüsü Doç. Dr. Güven, konuşmasının ardından yaptığı dua ve akabinde kurban kesimi ile tören son buldu. 
 Programın ardından katılımcılar, hayırsever işadamı Mehmet Kabak tarafından yaptırılan Turan-Fatma Kabak Kuran Kursu'nu ziyaret etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.