VATANDAŞ SENDE HAKLISIN, AMA BAŞKAN DAHA HAKLI

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.03.2015 - 23:39, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1691+ kez okundu.
 

VATANDAŞ SENDE HAKLISIN, AMA BAŞKAN DAHA HAKLI

- Vatandaş şikâyet ediyor. Başkan mesai saatinde neden yerinde yok diye. Vatandaş haklı. *Başkan, Arkadaş ben seçilirsem işimi bırakacağım dedim mi, demedim. Başkan haklı.
  BU YAZININ GERÇEK KİŞİ ve KURUMLARLA HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR. TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR. - Vatandaş şikâyet ediyor. Başkan mesai saatinde neden yerinde yok diye. Vatandaş haklı. *Başkan, Arkadaş ben seçilirsem işimi bırakacağım dedim mi, demedim. Başkan haklı. -Vatandaş şikâyet ediyor, belediyede fazla personel var. Vatandaş haklı. *Başkan, kardeşim fazla personel varsa hepsi de bizlerin akrabası. Başkan haklı. -Vatandaş, bu kadar sorunumuz varken yeni araba belediyeye yük değil mi?  Vatandaş haklı. *Başkan ,Ben koskoca belediyeyi temsil ediyorum bozuk arabamı kullanacağım. Başkan haklı. -Vatandaş, Başkanın makam arabası iş yerinin orada duruyormuş. Vatandaş haklı. *Başkan, işime yürüyerek mi gideceğim? Başkan haklı. -Vatandaş, başkanın, aylık masrafı önceki başkandan fazla, ilçenin tasarrufa ihtiyacı var. Vatandaş haklı *Başkan, kardeşim fuzuli masrafı mı ? yapıyoruz, 1 aylık, 1 araba, 1 basın yayıncı, arabanın yakıtı nesi fazla. Başkan haklı. -Vatandaş, başkan kayak yapacağına Hacılar’ın sorunlarını çözsün. Vatandaş haklı *Başkan, ben seçilmeden de kayak yapardım beninde dinlenmek hakkım.  Başkan haklı. -Vatandaş, kentsel dönüşüm için Ankara’ya giden ekipte neden ilçe başkanı ve belediye meclisinden kimse yoktu. Vatandaş haklı. *Başkan, gitmek isterilerde de götürmedik mi. Başkan haklı. -Gazeteci, Başkan muhalefet ettiğini düşündüğü bir gazeteciyi Facebook arkadaşlığından silmiş. *Başkan haklı, oda kim oluyor ki, koskoca başkanın emrini tutmuyor. -Vatandaş, başkan hizmet istiyoruz. vatandaş haklı. *Başkan, sizler oyu bana vermediniz ki,  partime verdiniz benden hesap sormaya ne hakkınız var. Başkan haklı. -Vatandaş bu böyle olmaz. *Başkan, arkadaş hem seçiyorsunuz hem eleştiriyorsunuz seçerken beni tanıyordunuz. şimdi bakıyorum beni seçmek için çalışanlar beni en çok methedenler şikayet ediyor . Herkes sussun iyi şeyler yaparsak, hepimizin başarısı yok yapamazsak , bunun vebali benim değil.  Beni rekor oyla seçtirenlerin olacak,  haaaa yukarıda söylediklerinizden  kul hakım varsa,  ondan benim kadar sizde sorumlusunuz. Kimse ben karışmam öbür dünyada başkan verir vebalini demesin. Beraberiz bu yollar da öbür tarafta da başkan bunlardan hesap verirse, sizleri de yanında görmekten mutluluk duyar. BİLMİYORUM AMA, BU KONUDA BAŞKAN YÜZDE YÜZ HAKLI.    
- Vatandaş şikâyet ediyor. Başkan mesai saatinde neden yerinde yok diye. Vatandaş haklı. *Başkan, Arkadaş ben seçilirsem işimi bırakacağım dedim mi, demedim. Başkan haklı.

 

BU YAZININ GERÇEK KİŞİ ve KURUMLARLA HİÇ BİR ALAKASI YOKTUR. TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.

- Vatandaş şikâyet ediyor. Başkan mesai saatinde neden yerinde yok diye. Vatandaş haklı.

*Başkan, Arkadaş ben seçilirsem işimi bırakacağım dedim mi, demedim. Başkan haklı.

-Vatandaş şikâyet ediyor, belediyede fazla personel var. Vatandaş haklı.

*Başkan, kardeşim fazla personel varsa hepsi de bizlerin akrabası. Başkan haklı.

-Vatandaş, bu kadar sorunumuz varken yeni araba belediyeye yük değil mi?  Vatandaş haklı.

*Başkan ,Ben koskoca belediyeyi temsil ediyorum bozuk arabamı kullanacağım. Başkan haklı.

-Vatandaş, Başkanın makam arabası iş yerinin orada duruyormuş. Vatandaş haklı.

*Başkan, işime yürüyerek mi gideceğim? Başkan haklı.

-Vatandaş, başkanın, aylık masrafı önceki başkandan fazla, ilçenin tasarrufa ihtiyacı var. Vatandaş haklı

*Başkan, kardeşim fuzuli masrafı mı ? yapıyoruz, 1 aylık, 1 araba, 1 basın yayıncı, arabanın yakıtı nesi fazla. Başkan haklı.

-Vatandaş, başkan kayak yapacağına Hacılar’ın sorunlarını çözsün. Vatandaş haklı

*Başkan, ben seçilmeden de kayak yapardım beninde dinlenmek hakkım.  Başkan haklı.

-Vatandaş, kentsel dönüşüm için Ankara’ya giden ekipte neden ilçe başkanı ve belediye meclisinden kimse yoktu. Vatandaş haklı.

*Başkan, gitmek isterilerde de götürmedik mi. Başkan haklı.

-Gazeteci, Başkan muhalefet ettiğini düşündüğü bir gazeteciyi Facebook arkadaşlığından silmiş.

*Başkan haklı, oda kim oluyor ki, koskoca başkanın emrini tutmuyor.

-Vatandaş, başkan hizmet istiyoruz. vatandaş haklı.

*Başkan, sizler oyu bana vermediniz ki,  partime verdiniz benden hesap sormaya ne hakkınız var. Başkan haklı.

-Vatandaş bu böyle olmaz.

*Başkan, arkadaş hem seçiyorsunuz hem eleştiriyorsunuz seçerken beni tanıyordunuz. şimdi bakıyorum beni seçmek için çalışanlar beni en çok methedenler şikayet ediyor . Herkes sussun iyi şeyler yaparsak, hepimizin başarısı yok yapamazsak , bunun vebali benim değil.  Beni rekor oyla seçtirenlerin olacak,  haaaa yukarıda söylediklerinizden  kul hakım varsa,  ondan benim kadar sizde sorumlusunuz. Kimse ben karışmam öbür dünyada başkan verir vebalini demesin. Beraberiz bu yollar da öbür tarafta da başkan bunlardan hesap verirse, sizleri de yanında görmekten mutluluk duyar.

BİLMİYORUM AMA, BU KONUDA BAŞKAN YÜZDE YÜZ HAKLI.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.