TAPU DAĞITIMI BAŞLADI

Gündem 11.02.2015 - 20:06, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2726+ kez okundu.
 

TAPU DAĞITIMI BAŞLADI

Aşağı mahalle. Yukarı mahalle ve Yediağaç mahallelerinde tapu dağıtımı başladı
Aşağı mahalle. Yukarı mahalle ve Yediağaç mahallelerinde tapu dağıtımı başladı  Tapu kadastro müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma sonucunda, Hacılarda bulunan tapulu arazilerin sınırlarının yeniden tespiti çalışması sonunda, hazırlanan yeni tapular, dağıtımı yapılmayan mahalleler de dağıtım işlemi başladı, Aşağı mahalle Yedi ağaç ve Yukarı mahallede tarla ve evi  bulunanlar bu mahalle muhtarlıklarına başvurarak  yeni tapularını ala bilirler. Muhtarlıklarda tapularını almak isteyen vatandaşların herhangi bir belge getirme zorunlulukları yoktur nüfus cüzdanları ile imza karşılığında yeni tapularını teslim alabilirler.  
Aşağı mahalle. Yukarı mahalle ve Yediağaç mahallelerinde tapu dağıtımı başladı

Aşağı mahalle. Yukarı mahalle ve Yediağaç mahallelerinde tapu dağıtımı başladı

 Tapu kadastro müdürlüğü tarafından başlatılan çalışma sonucunda, Hacılarda bulunan tapulu arazilerin sınırlarının yeniden tespiti çalışması sonunda, hazırlanan yeni tapular, dağıtımı yapılmayan mahalleler de dağıtım işlemi başladı, Aşağı mahalle Yedi ağaç ve Yukarı mahallede tarla ve evi  bulunanlar bu mahalle muhtarlıklarına başvurarak  yeni tapularını ala bilirler. Muhtarlıklarda tapularını almak isteyen vatandaşların herhangi bir belge getirme zorunlulukları yoktur nüfus cüzdanları ile imza karşılığında yeni tapularını teslim alabilirler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.