TAHİR NURSAÇAN BİZİM ANLAYIŞIMIZDA SATILIK İRADE YOKTUR

Gündem 27.10.2021 - 15:28, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1367+ kez okundu.
 

TAHİR NURSAÇAN BİZİM ANLAYIŞIMIZDA SATILIK İRADE YOKTUR

Platform adı altında OSB’ye paralel yapı teşkil ettirilmesi,
  Kısa bir süre önce bazı ithamlarla geçici olarak görevden alınan Tahir Nursaçan son yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı. Nursaçan Değerli Sanayicilerimiz. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sözde platform oluşturulması, bu platform adı altında OSB’ye paralel yapı teşkil ettirilmesi, sadece sanayicimiz için değil, şehrimiz ve demokrasimiz içinde bir züldür. Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin altında pis kokular arayanlar; sanayicimiz şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaktan başka bir suçu olmayanları hırsızlıkla, yolsuzlukla, zimmetle suçlayanlar şimdi gazetelere boy boy ilanlar vererek faziletten bahsetmişler; ama bir kez daha erdemsizliğin dik alasını göstermişlerdir. Aylardır; hırsızlık ,yolsuzluk, zimmet gibi suçlamalar yapanlar ve 40’dan fazla suç isnat edenler ; iftiraları ortaya çıkmaya başlayınca ‘’hukuksuzluk’’ ,’’zarara uğratma’ ’gibi ifadeler kullanmaya başlamışlardır. Bu yapılan demokrasi hırsızlığı erdem yoksuzluğudur. Bizim anlayışımızda satılık irade yoktur; ancak kimlere hizmet ettikleri aşikar olan Kayseri OSB’deki  bu paralel yapı birileri tarafından kullanılmakladır. Yegâne amaçları OSB’yi ele geçirmek olanlar, bu amaca ulaşmak için her şeyi mubah gören bir anlayışın mümessilleridir. . Bu anlayış Kayseri OSB’yi  ve sanayicilerimizi ‘’Kaçak Yapı’’ ve ‘’Yapı Kullanım İzin Belgesi’’ gibi konularda şikayet edip, dava açtırıp zor durumda bırakacak kadar üretim düşmanı olmuşlardır. Her şeyi gören ve bilen sanayicilerimiz tüm bu yapılanlara gerekli cevabı 12 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Mali Genel Kurulumuzda Kurulumuz da vereceklerdir. Aklını ve iradesini başkası için kullananlar, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde sadece ve sadece sanayicinin iradesinin geçerli olduğunu bir kez daha göreceklerdir. Verdikleri ilanda ‘’Sanayicimizin Ferasetine Güveniyoruz’’ diyenlerin’’ Kapalı Oylama’’ isteyerek  ayrıca sanayicimizin aklıyla alay etmeleri de  bir başka erdemsizlik örneğidir.  Bu günler geçecek ; ama bu şarkı bitmeyecektir. İftiralar nedeniyle  Kayserimiz ve sanayicimiz uğruna yargılanmak bizim için şereftir .Kamuoyuna ve sanayicilerimiz saygıyla sunarız.
Platform adı altında OSB’ye paralel yapı teşkil ettirilmesi,

 

Kısa bir süre önce bazı ithamlarla geçici olarak görevden alınan Tahir Nursaçan son yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yaptı. Nursaçan Değerli Sanayicilerimiz.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili sözde platform oluşturulması, bu platform adı altında OSB’ye paralel yapı teşkil ettirilmesi, sadece sanayicimiz için değil, şehrimiz ve demokrasimiz içinde bir züldür.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin altında pis kokular arayanlar; sanayicimiz şehrimiz ve ülkemiz için çalışmaktan başka bir suçu olmayanları hırsızlıkla, yolsuzlukla, zimmetle suçlayanlar şimdi gazetelere boy boy ilanlar vererek faziletten bahsetmişler; ama bir kez daha erdemsizliğin dik alasını göstermişlerdir. Aylardır; hırsızlık ,yolsuzluk, zimmet gibi suçlamalar yapanlar ve 40’dan fazla suç isnat edenler ; iftiraları ortaya çıkmaya başlayınca ‘’hukuksuzluk’’ ,’’zarara uğratma’ ’gibi ifadeler kullanmaya başlamışlardır. Bu yapılan demokrasi hırsızlığı erdem yoksuzluğudur.

Bizim anlayışımızda satılık irade yoktur; ancak kimlere hizmet ettikleri aşikar olan Kayseri OSB’deki  bu paralel yapı birileri tarafından kullanılmakladır. Yegâne amaçları OSB’yi ele geçirmek olanlar, bu amaca ulaşmak için her şeyi mubah gören bir anlayışın mümessilleridir. . Bu anlayış Kayseri OSB’yi  ve sanayicilerimizi ‘’Kaçak Yapı’’ ve ‘’Yapı Kullanım İzin Belgesi’’ gibi konularda şikayet edip, dava açtırıp zor durumda bırakacak kadar üretim düşmanı olmuşlardır.

Her şeyi gören ve bilen sanayicilerimiz tüm bu yapılanlara gerekli cevabı 12 Kasım’da gerçekleştirilecek olan Mali Genel Kurulumuzda Kurulumuz da vereceklerdir. Aklını ve iradesini başkası için kullananlar, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde sadece ve sadece sanayicinin iradesinin geçerli olduğunu bir kez daha göreceklerdir. Verdikleri ilanda ‘’Sanayicimizin Ferasetine Güveniyoruz’’ diyenlerin’’ Kapalı Oylama’’ isteyerek  ayrıca sanayicimizin aklıyla alay etmeleri de  bir başka erdemsizlik örneğidir.  Bu günler geçecek ; ama bu şarkı bitmeyecektir. İftiralar nedeniyle  Kayserimiz ve sanayicimiz uğruna yargılanmak bizim için şereftir .Kamuoyuna ve sanayicilerimiz saygıyla sunarız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.