SUCUK EKMEK ŞAMPİYONU AHMET EMİN KÜTÜK

Gündem 09.04.2018 - 06:59, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2727+ kez okundu.
 

SUCUK EKMEK ŞAMPİYONU AHMET EMİN KÜTÜK

Kış sezonu boyunca birbirinden renkli ve eğlenceli
Kış sezonu boyunca birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapan Erciyes, bu sefer ‘Sucukla Patla’ isimli Türkiye’nin ilk Sucuk Ekmek Yeme Yarışmasına ev sahipliği yaptı. Keyifli anların yaşandığı etkinlikte, Yarışmacılar 10 dakika içinde kendileri için hazırlanmış olan sucuk ekmeği yemeye çalıştı. 10 dakika içinde 8 sucuk ekmeği yiyen Ahmet Emin Kütük birinci, Tarık Aydın ikinci, Ömer Faruk Aktan ise üçüncü oldu. Kazanan talihlilere düzenlenen tören ile ödülleri ve hediyeleri takdim edildi.  
Kış sezonu boyunca birbirinden renkli ve eğlenceli

Kış sezonu boyunca birbirinden renkli ve eğlenceli aktivitelere ev sahipliği yapan Erciyes, bu sefer ‘Sucukla Patla’ isimli Türkiye’nin ilk Sucuk Ekmek Yeme Yarışmasına ev sahipliği yaptı.

Keyifli anların yaşandığı etkinlikte, Yarışmacılar 10 dakika içinde kendileri için hazırlanmış olan sucuk ekmeği yemeye çalıştı.
10 dakika içinde 8 sucuk ekmeği yiyen Ahmet Emin Kütük birinci, Tarık Aydın ikinci, Ömer Faruk Aktan ise üçüncü oldu. Kazanan talihlilere düzenlenen tören ile ödülleri ve hediyeleri takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.