ŞEREF AYSU VADİ ORMAN ÜRÜNLERİNDE ÖNCELİĞİMİZ HİZMET KALİTESİ

Ekonomi 27.02.2021 - 21:32, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 3432+ kez okundu.
 

ŞEREF AYSU VADİ ORMAN ÜRÜNLERİNDE ÖNCELİĞİMİZ HİZMET KALİTESİ

1970 yıllarda odun satışı ile Hacı Mustafa Aysu tarafından temelleri atılan vadi orman ürünleri
  Hacılar Haber Gazetesinin sektörler bölümünün bu ay ki konuğu “ VADİ ORMAN ÜRÜNLERİ”  yönetim kurulu başkanı ŞEREF AYSU Şeref Aysu,   1970 yıllarda odun satışı ile Hacı Mustafa Aysu tarafından temelleri atılan vadi orman ürünleri 1990 yılında Hacılar  kereste adı altındaki işyerimizde  eski sanayide kereste üretimi ve satışına başladık. 2007 yılında organize sanayi bölgesinde kendi işyerimizde faaliyetimize devam etmekteyiz. Vadi orman ürünleri Öncelikli olarak koltuk kanepe  imalatı yapan firmalarımızın ihtiyacı olan ürünleri tedarikini gerçekleştirmekte. 2017 yılında ürün yelpazemizi genişletme kararı alarak sunta satışına da başladık. Firma olarak kavak ürünleri ağırlıklı olarak satmaktayız tedarik ettiğimiz ürünleri iş yerimizde müşterilerimiz talepleri doğrultusunda çeşitli ebat ve ölçülerde işleyerek müşterilerimize ulaştırmaktayız. Yine 2017 yılında başladığımız sunta ve MDF  işimizde de müşterilerimizin talepleri doğrultusunda 18 mailinden başlayarak her çeşit sunta  boyalı ve boyasız sunta satışlarımıza da devam etmekteyiz. Bu grupta da hitap dediğimiz firmalar yine yumuşak grup yapan firmalar olurken arkalık ve MDF grubumuzda yatak odası yapan firmaların tedarikini gerçekleştirmektedir. Firma olarak kuruluşumuzdan bugüne yaklaşık 50 yıl geçti 2. Nesil olarak babamızdan devraldığımız bu bayrağı daha ilerilere taşımak için prensiplerimize sıkı sıkı  bağlı bir yol çizdik. Bu prensiplerimizden en önemlisi, bizler iş yaptığımız  müşterilerimizi sadece iş yaptığımız kişiler olarak görmemekteyiz bizler bir aile gibi olmayı prensip edindik. İnsanlar bugün  bizden alış veriş yapar, yarın menfaati gereği başka firmadan ürün alır, ama bizden bir sefer ürün dahi alan müşterilerimizde olsa herhangi bir ürün tefariğinde yine bize geldikleri zaman onların ihtiyaçlarını da karşılamak için azami dikkat gösteririz .Çünkü önemli olan insanları kazanmak. İnsanı kazanır prensipler ile de hareket edilirse bir firmanın kar etmemesi için hiç bir sebep yok. Birde önemli olan sanayideki ve ticaretteki gelişmeyle ayak uydurmak çok önemli firma olarak buna çok önem veriyoruz. Özellikle 2.kuşak iş adamlarımızın eğitimli olması teknolojideki gelişmelere ayak uydurması firmaların ileriye gitmeleri için çok önemli bizde firma olarak yeniliklere açık bir çalışma benimsedik. Hacılar insanı sanayide oldukça başarılı bizlerde geçmişte büyüklerimizin başarılarını devam ettirmek İlçemizin adının ticarette ve sanayide  her zaman iyi anılmasını sağlamak için hem kendimiz hem de ilçemiz için çok çalışmalıyız. Dedi.
1970 yıllarda odun satışı ile Hacı Mustafa Aysu tarafından temelleri atılan vadi orman ürünleri

 

Hacılar Haber Gazetesinin sektörler bölümünün bu ay ki konuğu “ VADİ ORMAN ÜRÜNLERİ”  yönetim kurulu başkanı ŞEREF AYSU

Şeref Aysu,   1970 yıllarda odun satışı ile Hacı Mustafa Aysu tarafından temelleri atılan vadi orman ürünleri 1990 yılında Hacılar  kereste adı altındaki işyerimizde  eski sanayide kereste üretimi ve satışına başladık. 2007 yılında organize sanayi bölgesinde kendi işyerimizde faaliyetimize devam etmekteyiz. Vadi orman ürünleri Öncelikli olarak koltuk kanepe  imalatı yapan firmalarımızın ihtiyacı olan ürünleri tedarikini gerçekleştirmekte. 2017 yılında ürün yelpazemizi genişletme kararı alarak sunta satışına da başladık. Firma olarak kavak ürünleri ağırlıklı olarak satmaktayız tedarik ettiğimiz ürünleri iş yerimizde müşterilerimiz talepleri doğrultusunda çeşitli ebat ve ölçülerde işleyerek müşterilerimize ulaştırmaktayız. Yine 2017 yılında başladığımız sunta ve MDF  işimizde de müşterilerimizin talepleri doğrultusunda 18 mailinden başlayarak her çeşit sunta  boyalı ve boyasız sunta satışlarımıza da devam etmekteyiz. Bu grupta da hitap dediğimiz firmalar yine yumuşak grup yapan firmalar olurken arkalık ve MDF grubumuzda yatak odası yapan firmaların tedarikini gerçekleştirmektedir. Firma olarak kuruluşumuzdan bugüne yaklaşık 50 yıl geçti 2. Nesil olarak babamızdan devraldığımız bu bayrağı daha ilerilere taşımak için prensiplerimize sıkı sıkı  bağlı bir yol çizdik. Bu prensiplerimizden en önemlisi, bizler iş yaptığımız  müşterilerimizi sadece iş yaptığımız kişiler olarak görmemekteyiz bizler bir aile gibi olmayı prensip edindik. İnsanlar bugün  bizden alış veriş yapar, yarın menfaati gereği başka firmadan ürün alır, ama bizden bir sefer ürün dahi alan müşterilerimizde olsa herhangi bir ürün tefariğinde yine bize geldikleri zaman onların ihtiyaçlarını da karşılamak için azami dikkat gösteririz .Çünkü önemli olan insanları kazanmak. İnsanı kazanır prensipler ile de hareket edilirse bir firmanın kar etmemesi için hiç bir sebep yok. Birde önemli olan sanayideki ve ticaretteki gelişmeyle ayak uydurmak çok önemli firma olarak buna çok önem veriyoruz. Özellikle 2.kuşak iş adamlarımızın eğitimli olması teknolojideki gelişmelere ayak uydurması firmaların ileriye gitmeleri için çok önemli bizde firma olarak yeniliklere açık bir çalışma benimsedik. Hacılar insanı sanayide oldukça başarılı bizlerde geçmişte büyüklerimizin başarılarını devam ettirmek İlçemizin adının ticarette ve sanayide  her zaman iyi anılmasını sağlamak için hem kendimiz hem de ilçemiz için çok çalışmalıyız. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.