ŞEHİT POLİSİMİZE SON GÖREV BUGÜN

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.12.2015 - 10:50, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2054+ kez okundu.
 

ŞEHİT POLİSİMİZE SON GÖREV BUGÜN

Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis Nuri Yazanel
Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis Nuri Yazanel'in Kayseri'deki ailesine ulaşamadı. Şehidin ailesinin Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan kızlarının yanında olduğu öğrenildi.   Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis memuru Nuri Yazanel’in Kocasinan ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Barış Manço Caddesi'nde bulunan baba evine giden ekipler, ailesini burada bulamadı. Şehit Nuri Yazanel'in annesi Latife Yazanel ve babası Davut Yazanel'in Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan kızlarının yanında bulunduğu öğrenildi.  Şehit Yazanel'in kendi sosyal paylaşım hesabında, 1 Aralık tarihinde Hakkari Yüksekova'da PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve GATA'da tedavi görürken şehit olan Mustafa Yavaş'ın fotoğrafını profil fotoğrafı olarak koyduğu ortaya çıktı. ANNE BABA SİVAS'TA Diyarbakır-Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan özel harekat polisi Nuri Yazanel’in annesi Latife ve babası Davut ile kız kardeşi Dilek Yazanel şehidin Sivas’taki evine geldi.  Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Sivas Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru 38 yaşındaki Nuri Yazanel'in acı haberini öğretmen olarak Şarkışla’da görev yapan kızları Dilek Yazanel’in evinde alan anne Latife ve baba Davut Yazanel, ambulansla şehidin Diriliş Mahallesi Gurbet Caddesi üzerinde bulunan evine geldi. Oğullarının acı haberini alan anne Latife ve baba Davut Yazanel güçlükle ayakta durabildi.   BUGÜN UĞURLANACAK Diyarbakır- Silvan'da teröristler tarafından yola tuzaklanan bombanın zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen Polis Memuru Nuri Yazanel'in naaşı bugün Hunat Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Asri Mezarlık'ta bulunan Polis Şehitliği’nde defnedilecek.
Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis Nuri Yazanel

Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis Nuri Yazanel'in Kayseri'deki ailesine ulaşamadı. Şehidin ailesinin Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan kızlarının yanında olduğu öğrenildi.

 

Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan polis memuru Nuri Yazanel’in Kocasinan ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi Barış Manço Caddesi'nde bulunan baba evine giden ekipler, ailesini burada bulamadı. Şehit Nuri Yazanel'in annesi Latife Yazanel ve babası Davut Yazanel'in Sivas'ın Şarkışla ilçesinde yaşayan kızlarının yanında bulunduğu öğrenildi. 

Şehit Yazanel'in kendi sosyal paylaşım hesabında, 1 Aralık tarihinde Hakkari Yüksekova'da PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada ağır yaralanan ve GATA'da tedavi görürken şehit olan Mustafa Yavaş'ın fotoğrafını profil fotoğrafı olarak koyduğu ortaya çıktı.

ANNE BABA SİVAS'TA

Diyarbakır-Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan özel harekat polisi Nuri Yazanel’in annesi Latife ve babası Davut ile kız kardeşi Dilek Yazanel şehidin Sivas’taki evine geldi. 

Diyarbakır'ın Silvan karayolunda PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında şehit olan Sivas Özel Harekat Şube Müdürlüğü’nde görevli polis memuru 38 yaşındaki Nuri Yazanel'in acı haberini öğretmen olarak Şarkışla’da görev yapan kızları Dilek Yazanel’in evinde alan anne Latife ve baba Davut Yazanel, ambulansla şehidin Diriliş Mahallesi Gurbet Caddesi üzerinde bulunan evine geldi. Oğullarının acı haberini alan anne Latife ve baba Davut Yazanel güçlükle ayakta durabildi.

 

BUGÜN UĞURLANACAK

Diyarbakır- Silvan'da teröristler tarafından yola tuzaklanan bombanın zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit düşen Polis Memuru Nuri Yazanel'in naaşı bugün Hunat Camii'nde ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazı sonrası Asri Mezarlık'ta bulunan Polis Şehitliği’nde defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.