SEÇİMDE, ÇEVRE KİRLİLİĞİNE HAYIR DEDİLER.

Gündem 13.10.2015 - 16:00, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 1127+ kez okundu.
 

SEÇİMDE, ÇEVRE KİRLİLİĞİNE HAYIR DEDİLER.

Hacılar kaymakamı Yasin Tikdağ başkanlığında 1 Kasım 2
  Hacılar kaymakamı  Yasin Tikdağ başkanlığında 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı. İlçe Kaymakamı Yasin TİKDAĞ , Jandarma Komutanı Suat HAKSEVER ,İlçe Emniyet Müdürü Uğur BAYRAK,Belediye Başkan Vekili Rasim KAHRAMAN, İlçe Milli eğitim Müdürü Fahri HERDEM, Akp Parti İlçe Başkanı Hüdai BARUT, MHP İlçe Başkanı Mustafa BALOĞLU,Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet AYVAZ Katıldı. Toplantıda Alınanan Kararlar Doğrultusunda; -          Görüntü kirliliği önlenmesi açısından siyasi parti teşkilatlarının bulunduğu ve temsil edildiği noktaların dışında parti flaması,bayrak ,…vb. pankartların asılmaması, -          -Gürültü kirliliğine meydan verilmemesi ve vatandaşların rahatsız edilmemesi açısından sesli yayınların en aza indirilmesi gerektiği -          -Siyasi parti temsilcileri ile diğer temsilcilerin ilçeye gelmeden önce Emniyet Müdürlüğüne haber verilmesi -          -Bilbord tanıtımlarında süre bitiminde Belediye tarafından kaldırılması gerektiği. Yönünde bütün siyasi partiler birlikte hareket etme kararı alırken Hacılar kaymakamı Yasin Tikdağ özellikle cadde ve sokaklara asılan parti bayrak ve flamaların asılması ile oluşacak çevre kirliliğinin önlenmesi yönünde alınan kararın Hacılara hayırlı olmasını diledi. Tikdağ huzurlu bir seçim için herkesin üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceğine inandığını belirtti.
Hacılar kaymakamı Yasin Tikdağ başkanlığında 1 Kasım 2

 

Hacılar kaymakamı  Yasin Tikdağ başkanlığında 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı. İlçe Kaymakamı Yasin TİKDAĞ , Jandarma Komutanı Suat HAKSEVER ,İlçe Emniyet Müdürü Uğur BAYRAK,Belediye Başkan Vekili Rasim KAHRAMAN, İlçe Milli eğitim Müdürü Fahri HERDEM, Akp Parti İlçe Başkanı Hüdai BARUT, MHP İlçe Başkanı Mustafa BALOĞLU,Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet AYVAZ Katıldı.

Toplantıda Alınanan Kararlar Doğrultusunda;

-          Görüntü kirliliği önlenmesi açısından siyasi parti teşkilatlarının bulunduğu ve temsil edildiği noktaların dışında parti flaması,bayrak ,…vb. pankartların asılmaması,

-          -Gürültü kirliliğine meydan verilmemesi ve vatandaşların rahatsız edilmemesi açısından sesli yayınların en aza indirilmesi gerektiği

-          -Siyasi parti temsilcileri ile diğer temsilcilerin ilçeye gelmeden önce Emniyet Müdürlüğüne haber verilmesi

-          -Bilbord tanıtımlarında süre bitiminde Belediye tarafından kaldırılması gerektiği. Yönünde bütün siyasi partiler birlikte hareket etme kararı alırken Hacılar kaymakamı Yasin Tikdağ özellikle cadde ve sokaklara asılan parti bayrak ve flamaların asılması ile oluşacak çevre kirliliğinin önlenmesi yönünde alınan kararın Hacılara hayırlı olmasını diledi. Tikdağ huzurlu bir seçim için herkesin üzerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getireceğine inandığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.