SAADET PARTİSİ HACILAR İLÇE BAŞKANLIĞINA ATAMA

Siyaset 12.01.2018 - 11:15, Güncelleme: 02.02.2024 - 04:38 2683+ kez okundu.
 

SAADET PARTİSİ HACILAR İLÇE BAŞKANLIĞINA ATAMA

Saadet Partisi genel merkezi tarafından, Hacılar ilçe başkanlığına Tuncay
SAADET PARTİSİ HACILAR İLÇE BAŞKANLIĞINA ATAMA Saadet Partisi genel merkezi tarafından, Hacılar ilçe başkanlığına Tuncay Eser ilçe başkanı olarak atandı. Uzun süredir Saadet partisi ilçe başkanlığını yürüten Ahmet Ayvaz’ın yerine yeni yapılan bir atama ile Tuncay eser getirildi. Saadet partisi genel merkezinde atama yazısını teşkilatlanmalardan sorumlu genel başkan yarımcısı Mesut Doğan’dan aldı.  Doğan görevi yeni alan sayın Eser’in Hacılar’da partimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. yeni ilçe başkanı Tuncay Eser ve Saadet Partisi il yönetim kurulu üyesi Erdal Altun daha sonra saadet partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu’yla da bir görüştü. Karamollaoğlu Kayseri bizim için çok önemli, sizlerindi ilçenizde özverili bir şekilde çalışarak, partimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum dedi.
Saadet Partisi genel merkezi tarafından, Hacılar ilçe başkanlığına Tuncay

SAADET PARTİSİ HACILAR İLÇE BAŞKANLIĞINA ATAMA

Saadet Partisi genel merkezi tarafından, Hacılar ilçe başkanlığına Tuncay Eser ilçe başkanı olarak atandı.

Uzun süredir Saadet partisi ilçe başkanlığını yürüten Ahmet Ayvaz’ın yerine yeni yapılan bir atama ile Tuncay eser getirildi. Saadet partisi genel merkezinde atama yazısını teşkilatlanmalardan sorumlu genel başkan yarımcısı Mesut Doğan’dan aldı.  Doğan görevi yeni alan sayın Eser’in Hacılar’da partimizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. yeni ilçe başkanı Tuncay Eser ve Saadet Partisi il yönetim kurulu üyesi Erdal Altun daha sonra saadet partisi genel başkanı Temel Karamollaoğlu’yla da bir görüştü. Karamollaoğlu Kayseri bizim için çok önemli, sizlerindi ilçenizde özverili bir şekilde çalışarak, partimizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hacilarhabergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.